Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

П'ятниця, 14 серпня 2020 17:27

Золото та срібло здобули кропивницькі легкоатлети на юніорському чемпіонаті України

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Золото та срібло здобули кропивницькі легкоатлети на юніорському чемпіонаті України noc-ukr.org

Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів завершився вчора у Луцьку. У змаганнях у складі збірної Кіровоградщини взяли участь вісім спортсменів. Золоту нагороду у стрибках у висоту серед юніорів отримав вихованець ОСДЮСШОР-2 Олег Дорощук.

Найкращому легкоатлету Кіровоградщини двох останніх років вдалося на 4 сантиметри покращити своє особисте досягнення на відкритому повітрі. На цей раз ученику Геннадія Здітовецького підкорилася висота 2 метри 23 сантиметри. Нагадаємо, що рекорд Олега Дорощука у закритому поміщенні становить 2 метри 25 сантиметрів. А у Луцьку срібну медаль здобула ще одна вихованка Геннадія Здітовецького Грація Фроленко. Кропивницькій юніорці вдалося повторити особистий рекорд 1 метр 75 сантиметрів. П'ятим на дистанції 400 метрів з результатом 49, 46 сек фінішував підопічний Олександра Дарієнка Денис Баранов.
На жаль, невелика кількість учасників від нашої області не дозволила піднятися вище 18 місць у командному заліку серед 25 команд.
А вже завтра у Луцьку стартує командний чемпіонат України серед дорослих. У цих стартах візьмуть участь наші стрибуні у висоту - учасник Олімпіади у Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко, бронзовий призер юнацької Олімпіади у Буенос-Айресі Олег Дорощук, а також представниця Олександрівки Яна Корсун, яка буде змагатися на дистанції 50

noc-rus.org

Read 156 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha