Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

П'ятниця, 07 серпня 2020 11:49

Шахтар дізнався про суперника

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Шахтар дізнався про суперника фото из открытых источников

В "Айнтрахті" не обіцяли неможливого. Відіграти домашні 0:3 практично неможливо і команда Аді Хюттера перш за все хотіла зберегти обличчя у матчі-відповіді. Грали третю команду чемпіонату Швейцарії проти дев'ятої Німеччини.

Вивіска не вражала, але матч вийшов дуже добрим, незважаючи на скромний рахунок. Команди багато атакували і на двох завдали 39 ударів (20 "Базель", 19 "Айнтрахт"). Техніка та виконання іноді підводили, але бажання та мотивація зберігалися в обох команд аж до останніх хвилин.

Перший тайм "Базель" та "Айнтрахт" провели обережно. Франкфурт більше мав м'яч, але гравці лінії атаки були щільно закриті гравцями швейцарської команди. "Базель" дуже вдало проводив контратаки - чудову гру провів кіпер "Айнтрахта" Кевін Трапп, який урятував свою команду не від одного гола. Обидві команди наголошували на стандартах.

У перерві тренер "Айнтрахта" Аді Хюттер провів подвійну заміну і у гостей почали виходити продумані атаки. Але відправити м'яч у ворота все одно не було кому. Пасієнсія промахувався повз м'яч, інші пробивали просто повз.

Базель - Айнтрахт 1:0. С мыслями о Шахтере - изображение 1

"Базель" грав не менш гостро і саме швейцарці змогли забити єдиний гол у матчі. Наприкінці гри капітан "Базеля" Фабіан Фрай зіграв у стіночку з Відмером, обіграв кілька гравців "Айнтрахта" та встановив остаточний підсумок протистояння - 4:0 за сумою двох на користь "Базеля".

Попереду - "Шахтар" . Чвертьфінал у Гельзенкірхені відбудеться 11 серпня.


Ліга Європи, 1/8 фіналу. Базель, "Санкт-Якоб Парк"

"Базель" – "Айнтрахт" Франкфурт 1:0 (перший матч 3:0)

Гол: Фрай 88

"Базель": Омлін - Петретта, Альдерете, Джюмерт, Відмер - Джака (Маршан 87), Фрай - Пулулу (ван дер Верфф 66), Кампо, Штокер (ван Вольфсвінкель 66) - Кабрал (Адемі 80)

"Айнтрахт": Трапп - Н'Діка (Хасебе 46), Хінтереггер, Абрахам - Костіч, Роде (Чендлер 67), Кор, та Коста (Ільзанкер 67) - Камада - Дост, Сілва (Пасієнсія 46)

Попередження: Джюмерт 25 – Чендлер 8

Read 676 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha