Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Четвер, 09 січня 2020 19:47

Ралі Дакар: Сайнс зміцнює лідерство

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Карлос Сайнс став першим пілотом, який виграв дві спецділянки на «Дакарі» 2020 року. Іспанський гонщик став найшвидшим у п'ятий день ралі-марафону та зміцнив своє лідерство у загальному заліку.

Другим до фінішу спецдільниці приїхав Нассер Аль-Аттія. Він лідирував першу половину спецділянки, але в середині шляху пропустив Сайнса вперед. До фінішу іспанець відірвався від катарця більш як на три хвилини і тепер лідирує у загальному заліку з відривом майже шість хвилин.
Росіяни Денис Кротов та Олександр Доросинський після п'ятого етапу посідають 16-те та 17-те місце відповідно.
Дворазовий чемпіон світу Формули 1 Фернандо Алонсо став сьомим.

Ралі Дакар: Петерансель виграє етап, Сайнс зберігає лідерство

Найкращим із мотогонщиків став минулорічний переможець «Дакара» Тобі Прайс на KTM. Він піднявся на другий рядок у загальному заліку.
Сем Сандерленд, який учора виграв спецдільницю, впав і був змушений зійти з дистанції. Пізніше лікарі діагностували у нього тріщини у двох хребцях та у лівій лопатці. Зважаючи на все, гонка для Сандерленда на цьому закінчена.
Переможцем у класі квадроциклів став Олександр Жиру. Лідер загального заліку Ігнасіо Касале став другим і зміцнив свою перевагу над переслідувачем.

Читайте також: Плани та завдання ФК "Олександрія" на початок 2020 року
Дмитро Сотников уперше цього року виграв етап «Дакара», випередивши за підсумками 353-кілометрової дистанції четверга екіпажі Антона Шибалова та Андрія Каргінова на три хвилини. Білоруський гонщик Сергій В'язович на МАЗі прийшов до фінішу четвертим, програвши 16 хвилин і опустився з другого на третє місце у загальному заліку.
КАМАЗ Едуарда Ніколаєва, який у загальному заліку відставав від Каргінова на годину з гаком, зупинився на трасі через 163 кілометри після старту. Прес-служба команди повідомила, що у вантажівки виникли проблеми з двигуном, а прес-служба «Дакара» вважає, що на ремонт піде дві-три години.
У загальному заліку Каргінов довів до 15 хвилин відрив від Шибалова, а В'язович програє лідерові 24 хвилини.

ru.motorsport.com

Read 264 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha