Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

П'ятниця, 13 грудня 2019 10:27

Гент – Олександрія 2:1. З надією на краще

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Гент – Олександрія 2:1. З надією на краще ua-football

Реалізація моментів у Генті не дозволила команді Шарана насамкінець грюкнути дверима, але "міщани" показали свій досить високий потенціал.

Поразка є поразка, але все так погано в олександрійців. У матчі з "Гентом" підопічні Шарана створили більше гольових моментів, ніж у будь-якому іншому поєдинку цієї єврокампанії. Так, реалізація дуже слабка, є над чим працювати, але в порівнянні з матчами в перших турах видно - ФК "Олександрія" виглядає краще, досвідченішим і сміливішим. Якщо наступного сезону "городяни" проб'ються до Ліги Європи, то в групі цілком здатні набрати більше, ніж три очки, а якщо пощастить з жеребом, то побореться за вихід.
Поки про 1/16 фіналу бронзовий призер УПЛ може лише мріяти, все ж таки клас "Гента" вищий. Відчувалося, що господарі могли додати у разі потреби, причому були й численні помилки. Дуже важливо олександрійцям навчитися користуватися цими помилками.
Міг відкривати рахунок у грі Яремчук, вже на шостій хвилині господарі провели чудову атаку, а українець пробив трохи вище за ворота. Але те, що не зміг зробити Яремчук, зробив Депуатр. Після пасу Безуса найкращий гравець матчу обіграв двох захисників, заплутав їх, швидкості мислення представникам УПЛ все ще не вистачає, у єврокубках все робиться швидше, ніж у більшості матчів чемпіонату України. У правий нижній кут здорово пробив Депуатр, тільки диво могло б допомогти Паньківу – дива не сталося.
Читати: Прогноз матчу Гент-Олександрія
Не зміг замкнути пас Запорожана Третьяков, перший гарний момент упустили гості, як одразу прийшло покарання. Ще один гольовий пас видав Безус, Роман справді був найкращим у підіграші, вийшла зручна знижка, а Депуатр в один дотик пробив - 2:0.
"Гент" на куражі проводив перший тайм, змушував "Олександрію" всією командою відходити назад, багато працювати в обороні. Паньків освоївся і здійснив три супер сейви, тут вже допомогла реакція досвідченого кіпера або все ж таки трапилося диво. Може, мінлива удача звернула свій погляд на олександрійців. Гра Паньківа, його успіх і впевненість, передалися польовим гравцям і поступово "городяни" стали переходити центр поля, з'являлися гарні комбінації та паси, намагався Ковалець, були помітні Третьяков та Гречишкін.
Сама гра виглядала. Хоча бельгійський клуб і став обережнішим, розраховуючи на контратаки (рахунок дозволяв), а "міщани" почали ризикувати. Певний настрій, розкутість та гра в пас, як у вирішальних матчах минулого сезону в УПЛ, допомогли "Олександрії" повернути в протистояння інтригу. Мірошниченко чудово пробив із дальньої дистанції з підкруткою, по дузі м'яч залетів точно у кут.
А вже у наступній атаці "міщани" забили ще раз. Безбородько з меж штрафного завдав підступного удару... на превеликий жаль, з офсайду пробивав форвард. Гол арбітр справедливо не зарахував, але підопічні Шарана, натхненні цими атаками, ще більше активізувалися. Господарі також зрозуміли, що ще рано розслаблятися, серед другого тайму пішла гра на зустрічних курсах, відверто подобався представник України, хоч і поступався в багатьох моментах. Справа в тому, що коли команда не здається, рве жили до сьомого поту, це не може не подобатися.
Навіть на останніх хвилинах, коли відчувалася втома, українська команда бігла, намагалася щось вигадати і мала кілька гольових моментів. Другий тайм у Генті став одним із найкращих для "городян" у цій Лізі Європи.
Досягнути хоча б нічиї олександрійці не змогли, програли в четвертому своєму матчі в турнірі і посіли лише четверте місце. Однак посипати голову попелом не варто, надія на краще залишається, можливо, вже наступного сезону. Важливо зберегти цей колектив, провести роботу над помилками і по можливості посилити кожну з ліній (насамперед тренер давно і багато разів говорив - вимагає посилення атакуюча лінія). Є оптимізм, перспективи та надії на щось краще. Головне продовжувати працювати у тому ж напрямі.

UA-Футбол

Read 1571 times

COMMENTS_LIST_HEADER  

Victorzhj
0 #1 Victorzhj П'ятниця, 04 вересня 2020
удалите,пожалуй ста! .


BUTTON_QUOTE
Maximusoih
0 #2 Maximusoih Вівторок, 10 листопада 2020
удалите,пожалуй ста! .
BUTTON_QUOTE
Vladimirpms
0 #3 Vladimirpms Вівторок, 17 листопада 2020
удалите,пожалуй ста! .: https://spam-rassylka.ru/
BUTTON_QUOTE
RupertInfob
0 #4 RupertInfob Середа, 16 грудня 2020
Да, действительно. И я с этим столкнулся. Давайте обсудим этот вопрос.

---
Ну да! Не рассказывайте сказок! скачать фифа, скачать фифа а также еа спортс скачать фифа
BUTTON_QUOTE
Jessemox
0 #5 Jessemox Вівторок, 02 березня 2021
ДоставкР° РїРѕ железноР№ РґРѕСЂРѕРіРµ – это быстрый, практичный Рё РґРѕСЃС‚СѓРїРЅС ‹Р№ вариант перевозРєРё. РћРЅ особеннРѕ удобен для тех, кто привязаРЅ Рє Р¶РµСЃС‚РєРѕРјС ѓ графику или имеет дело СЃ большимРё объемамРё РіСЂСѓР·РѕРІ.

Особенности железнодорожных перевозРѕРє|


@nerty
BUTTON_QUOTE
Jessemox
0 #6 Jessemox П'ятниця, 05 березня 2021
Железнодорожный С‚СЂР°РЅСЃРїРѕС ЂС‚ РїРѕ-прежн ему Р·Р°РЅРёРјР°РµС ‚ первое место РІ рейтингРµ самых безопасных Рё дешевых РІРёРґРѕРІ С‚СЂР°РЅСЃРїРѕС ЂС‚Р°. Р’ отличие РѕС‚ перевозРєРё автомобилем, Р¶РµР»РµР·РЅР°С Џ РґРѕСЂРѕРіР° позволяет перевозить любой РєСЂСѓРїРЅРѕРіР °Р±Р°СЂРёС‚РЅС‹ Р№ РіСЂСѓР·, либо РіСЂСѓР· большогРѕ объема РЅР° самое отдаленРЅРѕРµ расстояРЅРёРµ. РћРґРёРЅ вагон подвижнРѕРіРѕ состава способеРЅ РІРјРµСЃС‚РёС‚С Њ содержиРјРѕРµ РѕС‚ 1,5 РґРѕ 3С… автомобильных фур. Поездам РЅРµ страшны дальние расстояРЅРёСЏ, плохая РїРѕРіРѕРґР° или СЃРµР·РѕРЅРЅР°С Џ СЂР°СЃРїСѓС‚РёС †Р°.

Особенности железнодорожных перевозРѕРє|


@nerty
BUTTON_QUOTE
MiHodom
0 #7 MiHodom Четвер, 06 травня 2021
Бывало ли у Вас такое, который "сервисы" (Facebook, магазины разные, и прочие сервисы для работы) банили Вас так сказать "СХОДУ"? ??????
Виной тому нередко становятся именно прокси. И не важно в который канторе Вы их купили и изза какую цену. Ведь до Вас с ними тоже кто-то работал. И что он с ними делал - одному богу известно.??????
Вот и встал задание - словно узнать, хорошие прокси иначе нет? Акки который ли гробить из-за этого?
Не надо переживать из-за прокси. Вот видео якобы однажды про скрипт чека-проверки прокси. А нужен этот скрипт Вам или нет - отгадывать токмо ВАМ! ?? ?? ??

Тут подробная статья про скрипт - https://helparbitrator.blogspot.com/2021/04/cpa.html
Видео по работе скрипта - https://youtu.be/N2m9aGHeA3g
BUTTON_QUOTE
MiHodom
0 #8 MiHodom Субота, 08 травня 2021
Иногда ли у Вас такое, который "сервисы" (Facebook, магазины разные, и прочие сервисы чтобы работы) банили Вас беспричинно сказать "СХОДУ"? ??????
Виной тому нередко становятся именно прокси. И не важно в какой канторе Вы их купили и изза какую цену. Ведь до Вас с ними тоже кто-то работал. И который он с ними делал - одному богу известно.??????
Вот и встал урок - наподобие узнать, хорошие прокси иначе нет? Акки сколько ли гробить из-за этого?
Не нуждаться переживать из-за прокси. Вот видео как раз про скрипт чека-проверки прокси. А нужен сей скрипт Вам или пропали - определять лишь ВАМ! ?? ?? ??

Тут подробная статья про скрипт - https://helparbitrator.blogspot.com/2021/04/cpa.html
Видео по работе скрипта - https://youtu.be/N2m9aGHeA3g
BUTTON_QUOTE
vseledihit
0 #9 vseledihit Вівторок, 24 травня 2022
Повысить физическую активность.
таблетки блокирующие аппетит дешевые
Необязательно сразу идти в тренажерный зал, можно начать с простых упражнений в домашних условиях.Регуля рно проводить косметические процедуры для тела, чтобы повысить эффективность здорового питания и занятий спортом.
Если придерживаться этих несложных принципов похудения, то вес начнет уходить, исчезнут одышка, чрезмерная потливость и другие неприятности.Те ло станет более гибким, выносливым и здоровым.
гастрит лечение у взрослых
Очищение организма от токсинов при похудении.Очист ить организм от токсинов и шлаков вот как возможно быстро похудеть.
Перед чисткой в домашних условиях нужно подобрать способ, который будет комфортнее всего.Самые известные способы очищения.
BUTTON_QUOTE
Graysonpluse
0 #10 Graysonpluse Неділя, 13 листопада 2022
Красиво сказано без сомнения!

Делаю отличное предложение тоже поглядеть полезные веб-сайты
https://tinyurl.com/2dwm7zb7 магнитный корректор осанки выравнивает линию позвоночника АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://baoly.ru/d3d3 магнитный корректор осанки устраняет боли в спине и пояснице АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://baoly.ru/74 магнитный корректор осанки АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://tinyurl.com/2pmdaqvf магнитный корректор осанки устраняет боли в спине и пояснице АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://tinyurl.com/2dwm7zb7 Безопасное лечение спины без дорогих операций АКЦИЯ! -53% СКИДКА


@good=
52dsffg6$%^dsge wtettt
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha