Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Середа, 25 вересня 2019 12:29

Сергія Бубку обрано віце-президентом IAAF

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

На Конгресі міжнародної федерації легкої атлетики (IAAF-2019), що проходитиме у столиці Катару - Досі відбулися вибори керівного органу IAAF – президента, чотирьох віце-президентів та 13 членів Ради IAAF.

За підсумками голосування президента Національного олімпійського комітету України, легендарного легкоатлета, Олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, 35-разового рекордсмена світу Сергія Бубку переобрано на посаду віце-президента IAAF терміном на 4 роки.
Українець отримав 139 голосів від національних федерацій країн, які брали участь у голосуванні. Це перший результат серед одинадцяти претендентів на чотири посади віце-президентів Асоціації.
На черговий термін президентом Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій переобрань британець Себастьян Коу (203 голоси).
Відзначимо, Сергій Бубка входить до складу Ради IAAF, починаючи з 2007 року. У період з 2015 по 2019 рік він обіймав посаду першого віце-президента IAAF.

Смотреть: Sport UI: випуск про ігрові види спорту
«Щиро дякую всім національним федераціям, які віддали голоси за мою кандидатуру. Усю свою життя я служу спорту, який дав мені чудову можливість здобути безцінний досвід та знання: спочатку як успішний спортсмен, пізніше - як спортивний менеджер. Я готовий продовжувати плідно та ефективно працювати на благо розвитку олімпійського руху і, зокрема, легкої атлетиці – Королеви спорту, олімпійського виду спорту номер один у світі. Дякую кожному за підтримку», - зазначив Сергій Бубка.

Read 1584 times Last modified on Середа, 25 вересня 2019 16:00

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha