Print this page
Понеділок, 24 червня 2019 19:57

У неділю українці здобули одразу 11 нагород!

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Два золота, чотири срібла та п'ять бронзових нагород – така доробка української команди в другий змагальний день Європейських ігор-2019 у Мінську.

І то за умови, що знову не змогла пробитися на п'єдестал одна з найтитулованіших наших спортсменок, пістолетниця Олена Костевич. Цього разу олімпійська чемпіонка Афін-2004 була п'ятою у своєму коронному виді – стрільбі з десятиметрового відстані.
З іншого боку, неймовірно великий комплект українці зібрали у легкій атлетиці – одразу п'ять медалей. При цьому бігун Олексій Поздняков причетний до перемоги одразу двох естафетних команд. Також дві нагороди, але бронзового ґатунку, здобула 16-річна гімнастка Влада Нікольченко. Самбістки ж закінчили Європейські ігри шістьма медалями у дев'яти вагових категоріях. Вийшло, що дівчата компенсували невдачу хлопців, які повертаються додому з порожніми руками.
Тож тиждень, протягом якого було розіграно рекордних 37 комплектів нагород, позаду. Біля медального заліку збірна України перемістилася на третє місце. Всього ж нагороди здобуло вже 32 країни з 50-ти, які на змаганнях стартували.

glavcom.ua

Read 316 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha