Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Субота, 12 січня 2019 20:56

MixSport.Pro – спорт в один клік

Автор: 
Rate this item
(3 votes)

Mixsport.Pro – унікальний всеукраїнський спортивний ресурс, який буде корисним кожному любителю спорту та здорового способу життя.

Спортивна карта України

На Mixsport.Pro ви знайдете всю інформацію про спортивні локації вашого міста. Бажаєте записатися у фітнес-клуб або басейн неподалік будинку? Ваша дитина давно просить віддати її до спортивної секції? Або ж ви просто хочете пограти у футбол чи баскетбол на облаштованому стадіоні чи спортивному майданчику, але ніяк не можете знайти відповідне місце? Тепер ці питання вирішено.

Не треба годинами шукати всю необхідну інформацію на різних сайтах. Варто тільки зайти на Mixsport, ввести місце розташування, що цікавить вид спорту або тип локації, і наш портал за лічені секунди видасть існуючі варіанти.

Фітнес-центри, басейни, стадіони, федерації, спортивно-розважальні комплекси – це ви знайдете на Mixsport. Для кожної локації наведено актуальні контактні дані, адресу, а також реальні відгуки інших користувачів. Пошук спортивних локацій ще ніколи не був таким простим та зручним.

Пошук тренера

Ніяк не можете знайти відповідного тренера чи просто не знаєте, де шукати? Mixsport/Pro допоможе вам у цьому. У розділі «Тренери» є інформація про наставників з різних видів спорту. Ви зможете дізнатися про його кваліфікацію, професійний досвід, спортивні досягнення і почитати відгуки про нього. Завдяки цьому ви точно знайдете свого тренера, разом з яким досягнете всіх поставлених цілей.

Афіша спортивних івентів

Якщо ви давно хотіли побувати на турнірі за участю зірок українського спорту або сходити на матч улюбленої команди, заходьте на Mixsport, вводите зручні дати, які цікавлять вид спорту – і ви вже в курсі всіх подій. На сайті вказано місце проведення, дата, ціни на квитки та тривалість івенту. Також ви знайдете події, в яких самі зможете взяти участь. Забіг, змагання серед любителів, майстер-класи, відкриття тренування, спортивні фестивалі – обирайте те, що до вподоби!

Цікаві та корисні матеріали

У розділі «Блог» ми публікуємо корисні статті про заняття спортом та здоровий спосіб життя, добірки кращих локацій та спортивних гаджетів, ексклюзивні репортажі та інтерв'ю, а також найцікавіші новини.

На наших сторінках у Instagram та Facebook, а також у телеграм-каналі ви знайдете ще більше корисного контенту. Добірки та техніки виконання вправ, рецепти здорової їжі, новини, відео, цікаві факти – ми ділимося найактуальнішою та найцікавішою інформацією.

Кожен користувач може заповнювати ресурс

Унікальність нашого порталу полягає в тому, що кожен авторизований користувач може додати свою подію, локацію чи тренера. Таким чином, про вас дізнається більше людей. Також ви можете залишати відгуки та додавати всю необхідну інформацію до розділу «Цікаво». Тоді всі необхідні дані завжди будуть під рукою.

Реєстрація є максимально простою і не вимагає додаткових підтверджень. Інтерфейс сайту дуже зручний у використанні та адаптований під мобільні пристрої. Mixsport – це корисно, зручно та швидко.

Приєднуйтесь до нас, і ваше спортивне життя стане ще яскравішим і різноманітнішим!

Read 674 times Last modified on Неділя, 13 січня 2019 00:01

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha