Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Четвер, 06 грудня 2018 12:37

Привітання президента ФК «Зірка» Максима Березкіна з Днем Збройних Сил України

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

День Збройних Сил України, або, як його ще називають, День української армії, вже давно перестав бути формальним святом у нашій державі. З початком воєнних дій на Сході та анексією Криму щодня мужні бійці захищають мир та спокій у наших оселях. Іноді ціною власної життя. Низький їм уклін і вічна шана!

Звісно, в цей день треба згадати полеглих бійців, та я б хотів підняти ще одну болісну тему, про яку не прийнято часто говорити в нашому суспільстві, а саме про те, як важко тим бійцям, які повернулися із зони АТО адаптуватися до життя в соціумі . Мало хто замислюється над тим, яких титанічних зусиль їм варто розпочати громадянське життя після всього побаченого та пережитого.

Обов'язок кожного з нас підтримати Героїв, завдяки яким ми спокійно живемо, працюємо, виховуємо дітей та маємо мирне небо над головою. Для цього непотрібно багато зусиль – достатньо доброго слова, дружньої поради, простої людської підтримки. Це під силу кожному з нас.

Також, не можна цього дня не згадати українських моряків, які зараз перебувають у російській в'язниці. Важко уявити, що подібні речі можливі у ХХІ столітті. Тож нам залишається вірити в те, що вони скоро повернуться додому та молитися за одужання поранених.

Я хочу привітати з Днем української армії шкірного: і бійців у окопах, і волонтерів, які роблять життя воїнів у зоні АТО легшим та безпечнішим, і всіх тих, хто захищає тіл та підтримує наших Героїв. Хоч зараз це свято із гірким присмаком, та я вірю, що скоро все зміниться на краще. Бажаю всім українцям лише одного – мирного неба над головою!

Слава Україні!

З повагою президент ФК «Зірка» Максим Березкін

Read 832 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha