Print this page
Середа, 12 вересня 2018 18:00

Вони поїдуть до Аргентини

Автор: 
Rate this item
(5 votes)

55 юних атлетів представлятимуть Україну на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх, які з 6 по 18 жовтня відбудуться в аргентинському Буенос-Айресі. На цих змаганнях виступатимуть два представники Кіровоградщини - легкоатлет Олег Дорощук та Ярослав Ткач у спортивному скелелазінні

Поіменний склад команди відповідно до здобутих українськими спортсменами ліцензій для участі в Іграх та пропозицій національних федерацій з олімпійських видів спорту затвердив Виконавчий комітет Національного олімпійського комітету України.

Українці виступатимуть у 22-х видах спорту, а саме: бадмінтоні, баскетболі 3х3, боксі, боротьбі вільній, велоспорті, веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і кано, гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, кара спортивній акробатиці, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, сучасному п'ятиборстві, тенісі, тхеквондо, фехтуванні.

Наші юні олімпійці, які вибороли право захищати честь України на найпрестижнішому спортивному форумі Планети, представлятимуть 19 регіонів країни.

Слід зазначити, що ще 2 ліцензії (у важкій атлетиці) перебувають у стадії очікування підтвердження.

В олімпійському Буенос-Айресі протягом 12 днів змагатимуться 3998 юних атлетів (1999 хлопців та 1999 дівчат) віком 15-18 років з 206 країн, які розіграють нагороди у 32 видах спорту.

Відзначимо, за історію виступів на літніх та зимових Юнацьких Олімпійських іграх українці здобули 70 медалей, двадцять з яких найвищого ґатунку, 22-ї срібних та 28 бронзових.

З повним складом юнацької Олімпійської команди на ЮОІ-2018 можна ознайомитися за цією посиланням: http://noc-rus.org/olympic/youth-games/buenos-ayres-2018/sklad-ukrainskoi-komandi/

Read 1050 times Last modified on Середа, 12 вересня 2018 18:11

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha