Print this page
Четвер, 07 червня 2018 21:56

Нестерпна легкість буття (газета "Спортревю New" призупинила свою роботу)

Автор: 
Rate this item
(3 votes)

Редакційний матеріал 22-го номера "СN", який розповідає про причини, чому наступного випуску газети вже не буде

"Кожне життя несе в собі таємничу випадковість, кожна наша дія не може повністю визначити наше майбутнє". Цитата з роману, назва якого винесено в заголовок цього матеріалу, якнайкраще підходить до ситуації, про яку змушений писати з гіркотою та жалем. Так виходить, що ви тримаєте в руках, можливо останній номер газети «Спортревю New». У наш нестабільний і мінливий час припинення випуску такої маленької за світовими масштабами газети нікого не здивує. Ми були іміджевою частиною проекту «ФК «Зірка» в еліті українського футболу, який з вильотом команди до нижчого дивізіону підійшов до свого кінця. Разом ми пройшли цей «зірковий» шлях чудового тріумфу, радості, чергового зльоту до найсильніших, другої перемоги над київським «Динамо», боротьби за виживання та цілковитого розчарування від невдачі. Тепер, в умовах оптимізації видатків, можна зрозуміти нашого засновника, президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, який запропонував нам постаратися самим знайти «N» нового інвестора для видання, в яке було вкладено чималі кошти. І ми вдячні Максиму Станіславовичу за те, що повірив у наші сили, дав можливість реалізувати свої задуми та за три роки вивести спочатку кіровоградський, а потім кропивницький спортивний тижневик на рівень триразового переможця конкурсу НОК України у номінації «Найкраща газета країни». Та й яке інше регіональне видання може похвалитися власним кореспондентом на двох Олімпійських іграх, жіночому чемпіонаті Європи з баскетболу, матчах футбольної збірної України та наших клубів у єврокубках? І при цьому ми робили ставку на успіхи спортсменів та тренерів Кіровоградщини, які не втомлювалися давати нам нові теми для публікацій. Та й журналісти, які пройшли школу «СN», уже встигли проявити себе у столичних колах. Тож для всіх – це був чудовий трамплін у майбутнє.


Сподіваємося, ми вас не розчаровували, були оперативними та актуальними, але все-таки більше футбольними. Хоча паритет між видами спорту, про які розповідали, намагалися зберігати. Але, у будь-якому разі, судити вам, якими ми були. А скільки людей – стільки й думок. І в цьому плані ми завжди були відкриті для критики і намагалися дослухатися побажань читачів. Жаль, що не всі ваші пропозиції встигли втілити в життя. Повірте, такі плани були, але…

Можливо, комусь сьогодні, як і нам, сумно, а хтось радіє, що не все вийшло. До речі, запеклим критикам, яких турбує доля передплатників, відразу відповімо, що всі кошти за номери, що не вийшли, у разі, якщо нового інвестора знайти не вийде, будуть людям повернуті. І все-таки ми сподіваємося, що ми не закриваємо газету, а на якийсь час припиняємо її випуск.

Щодо моїх подальших планів, то постараюся вдихнути нове життя у власний спортивний інтернет-портал Sportreporter.com.ua, де обов'язково будуть авторські матеріали та звіти з майбутніх юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі, на яких отримав запрошення попрацювати. Хочу реалізувати давню мрію про школу молодих спортивних журналістів, яку планую відкрити у вересні, продовжуватиму готувати спортивні матеріали для газети «Україна-Центр» та щоденні спортивні новини для Центральноукраїнського бюро новин (СВN). Ну й із прес-служби ФК «Зірка» я нікуди не йду. Тож зі спортивного шляху тимчасові труднощі мене не згорнуть. Але я все ж таки сподіваюся, що ми з Вами ще зустрінемося на сторінках газети «Спортревю New». Ну і, прощаючись, як завжди, побажаю: любите спорт, стежте за успіхами наших спортсменів та будьте здорові.

Юрій Ілючек

Read 1723 times

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha