Print this page
Четвер, 03 травня 2018 11:47

Унікальна пропозиція від Ярослава Поповича та проекту Ride@Wine: тиждень у Тоскані в компанії зірок світового велоспорту

Автор: 
Rate this item
(3 votes)

Новий проект кращого молодого гонщика «Тур де Франс»-2005, а зараз спортивного директора американської команди Світового туру Trek– Segafredo Ярослава Поповича – це унікальна можливість для всіх прихильників здорового способу життя, фанів велоспорту, любителів відкривати нові і гурманам поєднати всі свої бажання хобі в одному подорожі.

Пропонуємо вам провести сім теплих днів у Тоскані, проживаючи у найкращому готелі регіону та дегустуючи неймовірні страви від місцевих шеф-кухарів. Все це – разом з катанням на професійних байках під наглядом зірок світового велоспорту (Фабіон Канчеллара, Франк Шлек, Ярослав Попович) та співробітників профі-команд!

У турі не буде жодних виснажливих тренувань, а лише неймовірне задоволення від велопробігів у компанії гідів, які знають все і навіть більше. Зірки світового велоспорту допоможуть вам порадами, як покращити техніку педалювання, та розкриють багато секретів. Здобути максимальне насолоду ви зможете завдяки велосипедам ТRЕК преміум класу, а стежити за особистими результатами зможете завдяки TREK E-Bike Super Commuter.

Кращі машини технічної допомоги супроводжуватимуть вас під час прогулянкових турів. Як і топових спортсменів, вас обслуговуватимуть лікар і механік. Після прогулянкового туру усі «робочі ковзани» пройдуть технічний контроль, а їх господарі – порцію професійного масажу у наших найкращих масажистів. Бездоганне єднання природи, пам'яток, велотуризму з оригінальною культурою застіль може подарувати тільки Тоскана. Обідати ми будемо в маленьких ресторанчиках за маршрутом, а ввечері нас чекають незабутні дегустаційні зали винного будинку нашого партнера - Vegani.

Все разом - ідеально скомбінований тандем незабутнього відпочинку: велосипедної пристрасті та кулінарних бажань. Такої синергії в Європі ви не зустрінете ніде!

Вартість туру - від 3000 євро

Для групи від 5 осіб тур може бути організований в будь-який зручний для Вас час.

Запити на тур: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+38 050 342 92 23 (Viber), +38 067 445 00 82, Максим Розенко

Більше інформації

https://www.facebook.com/RideWineUkraine/

Сайт проекту англійською, німецькою, французькою та італійською мовою http://rideandwine.ch

Read 944 times Last modified on Четвер, 03 травня 2018 12:03

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha