Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Вівторок, 13 березня 2018 14:50

Проект «Експерті біатлону-3» зі зірками біатлону у Буковелі

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

18 березня 2018 року о 12:00 у “Музеї-садибі “Гражда” (Івано-Франківська область, с. Поляниця, вул. Вишні, 9А) в рамках соціального проекту «Експерти біатлону-3» вболівальники переглянути жіночу гонку переслідування та чоловічу естафету 8-го етапу Кубка світу у норвезькому Холменколлені. Компанію прихильникам біатлону складуть зірки українського біатлону.

Участь у зірковій зустрічі підтвердила віце-чемпіонка світу-2003 у естафеті Ірина Меркушина, батьки капітана чоловічої збірної Дмитра Підручного. Очікується підтвердження ще від кількох відомих біатлоністів, що завершили спортивну кар'єру.

На зустріч запрошуються всі бажаючі з палкою лобов'ю до біатлону!

"Де ж ще закривати зимовий сезон, як не в Буковелі? Затишний готель, гостинні господарі. Цей олімпійський сезон був не простий. Були і невдачі, і приємні моменти, можливо, наші спортсмени ще порадують у фінальних стартах. Було б добре завершити сезон на позитивній ноті" - повідомила Ірина Володимирівна Меркушина.

“Ми кохаємось у біатлоні. Ми його любимо, завжди підтримуємо нашу збірну. Хочемо сприяти популяризації цього прекрасного виду спорту та залучити більше вболівальників. Біатлон - це майбутнє нашої нації!” – відмітив власник “Музею-садиби “Гражда” Олег Пастущин.

“Організувати таке свято біатлону, та ще й у Буковелі, – велика доброчинна справа. Дякую пану Олегу, що пішов на такий експеримент, дякую біатлоністам, що відгукнулися. Взагалі, всі 3 роки “Експерті біатлону” для мене є суцільний експеримент. І те, що проект продовжує жити, дихати, відкривати нові імена та об'єднувати – все це говорити про велику потужну силу, що має наш улюблений біатлон“ – зазначила засновниця та провідна проекту “Експерти біатлону” Альона Романова.

Під час зустрічі відбудеться автограф-сесія з відомими спортсменами, прогнозування, «живе» коментування, батл-вікторина на знання історії українського біатлону, а також інші конкурси та, відповідно, призи.

Підтримай українських біатлоністів разом із нами! Детальніше про проект та новини можна дізнатися на офіційній сторінці «Эксперти біатлону»: https://www.facebook.com/ekspertybiathlona/

Інформаційні партнери проекту «Експерти біатлону-3»:

BIGMIR.NET, SPORT.UA, СЬОГОДНІ.UA, BIATHLON.COM.UA, ISPORT.UA

СПРАВКА

Соціальний проект «Експерти біатлону» - місце зустрічі експертів-біатлоністів, медіа-експертів та фанатів-експертів. На програму, окрім відомого біатлоніста, офіційно заяв медіа-експерт (спортивний журналіст). Кожна редакція має право запропонувати свого спеціаліста для участі у проекті.

Медіа-експертами проекту «Експерти біатлону» стали: Костянтин Клименко, Валентин Щербачов, Денис Трубецька, Максим Кравець та інші.

Експерти-біатлоністи, які побували на проекті: Оксана Хвостенко, В'ячеслав Деркач, Сергій Седнєв, Василь Карленко, Ніна Проніна (Карасевич), Валентина Цербе-Несіна, Ірина Меркушина, Тетяна Водоп'янова, Руслан Лисенко, Андрій Дериземля, Олена , Ніна Лемеш, Лілія Вайгіна-Єфремова, Ніна Джима (Ільїна) та інші.

Read 740 times Last modified on Вівторок, 13 березня 2018 14:58

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha