Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Вівторок, 13 березня 2018 11:22

Україна – вже друга

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Оксана Шишкова с гайдом Виталием Казаковым Оксана Шишкова с гайдом Виталием Казаковым
Українські паралімпійці продовжують захоплювати своїми результатами на Паралімпійських іграх у Пхенчхані. Після сьогоднішнього дня наша команда піднялася вже на друге місце у неофіційному медальному заліку.
Четверте українське золото виборов сьогодні 18-річний українець Тарас Радь, який став чемпіоном Ігор у Пхенчхані, вигравши біатлонну гонку на дистанції 12,5 у класі LW 12 для сидячих спортсменів.
Згодом п'яту золоту медаль для нашої команди виборола Оксана Шишкова, яка виграла в індивідуальну гонку на 10 км. Харків'янка фінішувала першою у класі В2 – дисципліна для спортсменів із порушенням зору.
Срібними призерами Пхенчхана стали біатлоністи Ігор Рептюх (LW 8 – стоячі спортсмени) та Олександр Казик (В1 – порушення зору).
А бронзові медалі для України вибороли Юрій Уткін (В2) та Людмила Ляшенко (LW8).
Збірна України піднялася на друге місце у загальнокомандному медальному заліку XXII Зимових Паралімпійських Ігор, що проходять у Пхенчхані (Південна Корея).
За підсумками четвертого дня змагання у скарбничці "жовто-синіх" 15 медалей - 5 золотих, 4 срібних та 6 бронзових.
Таким чином, наші співвітчизники знову обійшли в медальному заліку російських спортсменів, які виступають у Пхенчхані в команді НПА - нейтральні паралімпійські атлети.
Джерело: СпортОбоз
Read 2587 times Last modified on Вівторок, 13 березня 2018 14:50

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha