Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Вівторок, 02 січня 2018 15:42

Найкращі серед кращих

Автор: 
Rate this item
(4 votes)
Учасники свята Учасники свята

Нам дуже приємно, що кропивницька ОСДЮШОР-2, за підсумками конкурсу профільного Міністерства, вже не вперше визнана найкращою спортивною школою олімпійського резерву в Україні. Тож, напередодні Нового Року, у вихованців, тренерів та адміністрації спортивного закладу був справді піднесений і святковий настрій.

А на новорічне свято завітали ініціатор будівництва школи, колишній начальник облспоркомітету, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Олександр Березан, ще один керівник спортивної галузі Кіровоградщини, член НОК України, перший віце-президент Федерації бейсболу та софтболу України Володимир Ковалев, який зробив усе, що можливо, для того, щоб наша ДЮСШ набула статусу спортивної школи олімпійського резерву, державний тренер з легкої атлетики Валерій Заботкін та заслужений журналіст України Юрій Ілючек, який бачив та описував майже всі віхи історії спортивного закладу.

Розпочинаючи свято, директор ОСДЮШОР-2, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Віталій Винокуров зазначив, що є три події, які надихають та окриляють усіх причетних до роботи школи. Перш за все – це чергова победа у всеукраїнському конкурсі, друге – це початок будівельних робот, а це означає, що наступне свято відбудеться вже у відновленому сучасному поміщенні й третє – це проведення у Кропивницькому у 2018 році чемпіонату Європи з бейсболу у групі С, що дозволити суттєво обновити матеріальну базу не лише у самій школі, а й на бейсбольному стадіоні, який також підпорядкований ОСДЮШОР-2. Тож, як зазначив Віталій Миколайович, дякуючи всім за цьогорічні досягнення, попереду нові, ще кращі досягнення та злети. Саме про це говорили і почесні гості, які побажали спортсменам та тренерам нових побед, а керівництву – реалізації всіх планів.

Ну і зрозуміло, що були нагороди, привітання та овації. Саме так зустрічали всі присутні вручення посвідчень майстрів спорту України та дипломів софтболісткам – Юлії Малік, Дарині Липовець, Олені та Дар'ї Вершиніним, Марії Лімаренко, Світлані Козаченко, Роксані Панченко, Анастасії Мороз, Олені Фустій, Юлії Мізь, Аліні Полімоновій, ї Кобилянській, Вікторії Крицькій та Ірині Лібі. А ще дипломи отримали чемпіонки України серед дівчат – Тетяна Жук, Єлизавета Миронченко, Наталія Єлчіна, Аліна Константінова та тренер-викладач Олена Шанцова.

А дорослі бейсболісти Кіровоградщини мають догідну зміну, адже 8 вихованців ОСДЮШОР-2 – В'ячеслав Бабій, Сергій Тритяк, Георгій Гврітишвілі, Єгор Любченко, Олексій Савченко, Ігор Лукін, Дмитро Попюк, Андрій Бойко – стали переможцями кваліфікацій Дякую за плідну й ефективну працю отримали заслужені тренери України Сергій Лімаренко, Руслан Дейкун, Олег та Юрій Бойко.

Та й вихованці відділення легкої атлетики досягли чималих успіхів. А свідченням цього є победи та призові місця на всеукраїнській арені учасника Олімпійських ігор та чемпіонату світу, багаторазового чемпіона України зі стрибків у висоту Дмитра Яковенка, та юних учнів Геннадія Здітовецького Антона Мокряка, Олега Тикула та Андрія Ауліна. Ну а тренерський тандем Наталії та Володимира Абраменків може пишатися своїми підопічними: срібним та бронзовим призерами чемпіонату України Катериною Дзюбіною та Вікторією Єрмолаєвою. А Павло Армашов виховавши срібну призерку чемпіонату України Анастасію Каргополову. Ну і зрозуміло, що не могли не відзначити наставників – Володимира Абраменка, Геннадія Здітовецького та Олександра Дарієнка.

Порадували своїх шанувальників та, звичайно ж, тренерів – Віктора та Вадима Саласенків вихованці відділення боксу – бронзовий призер ЧУ серед чоловіків до 22-х років Павло Гореленко, учасник чемпіонату Європи серед чоловіків до 22-х років, де посів 5-те місце, Юрій Бірзул, продовжувач славної боксерської династії – Дмитро Черв'як та ще один бронзовий призер ЧУ серед чоловіків до 22-х років Анрій Щуцький.

Ну, і, нарешті, бронзові нагороди на Кубку України з футзалу здобули підопічні Євгена Дзюбіна та Сергія Матковського – Марат Дзюбін, Роман Зінченко, Єгор Таран, Олександр Матковський, Олексій та Михайло Сваток, Євген Андрійченко, Владислав Грічковський та Данило.

Немає сумніву, що з таким настроєм та такими відмінними перспективами дружній колектив ОСДЮШОР-2 продовжить сходження до нових вершин і ми ще обов'язково побачимо вихованців школи на світовому та європейському п'єдесталі.

Ігор Берладін, «Спортревю New»

Read 1872 times Last modified on Вівторок, 02 січня 2018 15:48

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha