Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Неділя, 24 грудня 2017 16:51

Переможний хет-трик «Спортревю New»

Автор: 
Rate this item
(5 votes)

Шановні друзі, любителі спорту Кіровоградщини та навіть наші вороги. Кажуть, що здобути титул нелегко, а втриматися на вершині – удвічі складніше. А нам із колегами – це вдалося. Честь маю повідомити, що наша газета «Спортревю New», втретє поспіль, стала переможцем конкурсу Національного олімпійського комітету України у номінації «Найкраща газета року».

У той час, коли спортивні газети все більше закриваються, нам завдяки підтримці президента ФК «Зірка» Максима Берьозкіна вдалося вистояти, зберегти свій напрямок розвитку і знову довести, що наша робота корисна і необхідна, особливо зараз, коли позитивна та обнадійлива інформація, як «ковток свіжого повітря».

Але для того, щоб не стояти на місці, продовжуючи писати на теми, що любилися читачам, ми відкривали нові рубрики, залучали нових авторів і намагалися розширювати географію публікацій. Прагнули та продовжуємо прагнути, щоб «Спортревю New» була газетою спортивної Кіровоградщини та висвітлювала всі цікаві та знаменні для нашої області теми. Ні, звичайно, і головним європейським та світовим подіям, спортивним легендам знаходилося місце на наших сторінках, але все ж таки, наш основний напрямок – це унікальні, авторські матеріали, присвячені нашим - обласним зльотам, досягненням і проблемам, а також висхідним зірочкам і справжнім спортивним зіркам, які прославляють свій край та державу на всеукраїнському, європейському та світовому рівні.

І з цього шляху, якщо все буде так, як ми задумали, за такої ж суттєвої підтримки, ми не звернемо. Адже така висока оцінка нашої праці свідчить про те, що ми вийшли на певний рівень стабільності, а стабільність у спорті – це ознака класу та майстерності. Але без наших чудових спортсменів, тренерів та спортивних ентузіастів – цей потрійний успіх був би просто неможливим. Отже, не втомлюся повторювати, що ЦЕ НАША СПІЛЬНА ПЕРЕМОГА І ЗАГАЛЬНЕ ДОСЯГНЕННЯ.

Але саме сьогодні також час подякувати за самовіддану роботу, часом без вихідних і відпочинку, весь наш невеликий, але дуже дружний колектив. Спочатку назву тих колег, які, начебто, і не на увазі, але без них вихід газети до друку просто неможливий. Це чудовий майстер комп'ютерного дизайну та верстки Руслан Фошка, коректор та літературний редактор Світлана Ілючек та чудовий фотохудожник Павло Волошин. Це шеф-редактор газети Андрій Перевознік. І, звісно, спортивні журналісти Віталій Журак, Сергій Цигульський, Віктор Слюсаренко, Микола Ковальов, Ярослав Куліш, Євген Савранський, Дмитро Литвинюк, а також наші численні добровільні помічники з обласних та районних спортивних федерацій, ентузіасти спорту на місцях.

Друзі, колеги ми вже можемо з Вами пишатися тим, що тричі поспіль завоювали свій спортивно-журналістський «Золотий м'яч», як це робили у футболі лише Мішель Платіні, Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду.

Але новий 2018-й – це рік зимових Олімпійських ігор та чемпіонату світу з футболу, а отже – попереду нові ексклюзивні репортажі з олімпійських арен Пхенчхана, нові цікаві публікації, історичні нариси, актуальні інтерв'ю та огляди. Дай Бог, щоб вистачило сил, бажання, терпіння та можливостей. З перемогою Усіх і наступаючими святами. Вперед – до нових вершин!

З повними підсумками конкурсу НОК України можна познайомитись тут

Головний редактор газети "Спортревю New" Юрій Ілючек

Read 1029 times Last modified on Неділя, 24 грудня 2017 19:24

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha