Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

П'ятниця, 01 грудня 2017 19:06

Вийшов із друку 48-й номер газети «Спортревю New»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Цей випуск газети можна назвати номером ексклюзивних матеріалів.

Адже саме тут опубліковано велике інтерв'ю колишнього наставника кропивницької «Зірки» та нинішнього головного тренера «Інгульця» Сергія Лавриненка, спеціально для нашої газети, в якому ви знайдете відповіді на багато цікавих питань щодо відносин з амбітним президентом клубу Олександром Поворознюком, виступу команди із Петрового цього сезону, зльоту Олександра Акименка та можливого принципового протиборства з підопічними Романа Монарьова. Також до вашої уваги – розповідь про черговий тур української Прем'єр-ліги, продовження «Сторінок історії» ФК «Зірка», зокрема його «Кіровоградського інтернаціоналу». А ще ви дізнаєтеся про те, що в липні наступного року в Кропивницькому відбудеться чемпіонат Європи з бейсболу в групі С. І про всі подробиці цієї майбутньої історичної для Кіровоградщини спортивної події тренера збірної України з бейсболу, члена Виконкому СЄВ Олега Бойка. Також ми підготували звіти про розвиток подій у всіх лігах чемпіонату області з футзалу, стартовий тур Другої ліги чемпіонату України з волейболу, який проходив у Кропивницькому, про успіхи нашого земляка у чемпіонаті країни з автокросу та про вшанування регіональним Центром «Інваспорт» наших видатних спортсменів, тренерів, фахівців та молодих талантів з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Газету «Спортревю New» ви можете передплатити на 2018 рік та придбати у всіх відділеннях «Укрпошти». Також свіжий номер – вже у продаж у фірмових кіосках «Україна-Центр» та у приватних розповсюджувачів періодичних видань.

Read 569 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha