Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Субота, 25 листопада 2017 22:23

WWFC 9 у Києві

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

14 грудня 2017 року в київському Палаці спорту (пл. Спортивна, 1) відбудеться грандіозний турнір зі змішаних єдиноборств від визнаного лідера українських ММА, міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship – WWFC 9. Глядачі стануть свідками насиченого фашистів бійців з України, Німеччини, Чехії, Молдови, Грузії, Азербайджану, Франції, Австрії, Алжиру, Киргизстану, а головною подією найпопулярнішого бійцівського шоу України стануть два бої за титули чемпіона світу за версією WWFC.

Однією з особливостей майбутньої події стане значно покращена VIP-зона, місця в якій для кращого огляду розташуються амфітеатром, настрій свята підтримають модні DJ та MC, а також вишуканий фуршет із найкращими коктейлями від генерального партнера турніру – міжнародного бренду Nemiroff. Загалом же індивідуальний підхід до кожного VIP-гостя із сервісом найвищої категорії, починаючи прямо зі входу під склепіння арени, забезпечить особливу атмосферу занурення у незабутнє шоу відповідно до найкращих світових зразків.

«Уболівальників традиційно чекає захоплююче спортивне видовище, яке буде доповнене запальною шоу-програмою. Ми не зупиняємось на досягнутому і прагнемо з кожним новим турніром підвищувати якість наших івентів, прислухаючись до побажань публіки. Так, цього разу ми суттєво переробили концепцію VIP-зони, зробивши її ще зручнішою та комфортабельнішою, – зазначає президент WWFC Володимир Тесля . – І все ж головними дійовими особами ліги WWFC залишаються бійці: 14 грудня перші захисту титулів мають провести наші чемпіони, які вже полюбили глядачів Сергію Співаку та Світлані Гоцик. Сутички обіцяють вийти захоплюючими та безкомпромісними!»

І Співак, і Гоцик стали чемпіонами на червневому турнірі WWFC 7, завоювавши вакантні титули у протистояннях з американцем Тревісом Фултоном та француженкою Самантою Жан-Франсуа. І якщо Сергію вдалося впоратися з материм ветераном зі Штатів вже в першій п'ятихвилинці, то Світлана на пару із Самантою влаштувала справжній нещадний марафон, змусивши суперницю капітулювати лише у фінальному п'ятому раунді.

Настав час для захисту регалій, і у головній події майбутнього турніру «Полярний Ведмідь» Співак зустрінеться з представником Німеччини Бьорном Шмайдебергом на прізвисько «Газель». 37-річному арійцю не позичати досвіду: виступи у професійних ММА він почав ще в 2005 році, встигнувши відзначитися участю в різних промоушенах.

Бйорна можна назвати різнобічним бійцем, адже з 12 своїх перемог він 4 виграв нокаутами, 4 прийомами, а ще 4 бою завершив на свою користь рішеннями суддів. У 2017-му на його рахунку поки що два поєдинки, в яких він по разу виграв і програв. Причому програв не комусь, а знаменитому японцю Сатоші Ішії.

«Я не прихильник погроз та гучних слів. Що я можу чекати від бою? Звичайно ж, перемоги! - відвертий Співак.

Українську «Птицю Фенікс» Світлану Гоцик чекає зустріч із чешкою Симоною Сукуповою на прізвисько «Маленьке Зло». За першого погляду Сукупова, здавалося б, не викликає серйозних побоювань. Але якщо врахувати, що серед її суперниць були і екс-претендентка на титул чемпіонки UFC Кароліна Ковалькевич, і інша відома представниця UFC Феліс Херріг, а також виступи в однозначно кращому жіночому промоції Invicta FC, стежити за Симоні спину було б недозволеною кішкою.

«З завоюванням чемпіонського титулу все залишилося, як і раніше: я так само налаштовуюся показати видовищний бій, так само налаштована тільки на перемогу. Єдине, що змінилося: я почала більше тренуватися і більше працювати над собою, – зізнається Світлана. – Так чи інакше, я готова прийняти бій, готова до будь-яких ситуацій, і як завжди, повністю в цьому поєдинку викладуся».

Повний файткард WWFC 9:

1. Дмитро Красніков (4-1; Україна) vs Денис Томуз (2-1; Молдова)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 84 кг

2. Олексій Олійник (11-13; Україна) vs Морган Шарр'є (7-5; Франція)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 66 кг

3. Жумабек Актилек (8-6; Киргизстан) vs Максим Ванелстрате (6-4; Франція)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 77 кг

4. Михайло Одинцов (9-1; Білорусь ) vs Кубанич Абдісалам (7-2; Киргизстан)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 70 кг

5. Олександр Барабаш (6-1; Україна) vs Т.В.А.*
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 57 кг

6. Максим Рябовол (4-0; Україна) vs Магомед Ознієв (6-0; Австрія)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 66 кг

7. Вугар Кяримов (8-3; Азербайджан) vs Мамаду Гуйє (9-3; Франція)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 66 кг

8. Олександр Карпов (3-1; Житомир) vs Абледь Рахман Дріаї (1-0; Алжир)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 84 кг

9. Андрій Красніков (13-3; Україна) vs Бекболот Абдилда (6-1; Киргизстан)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 66 кг

10. Михайло Котруце (7-1; Молдова) vs Алтинбек Мамашев (8-0; Киргизстан)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 77 кг

11. Роман Долідзе (3-0; Грузія-Україна) vs Хосе Августин Хіменес Гарсіа (4-3; Іспанія)
3 раунди по 5 хвилин у вазі до 93 кг

12. Світлана «Птах Фенікс» Гоцик (9-3) vs Симона «Маленьке Зло» Сукупова (6-5; Чехія)
Бій за титул чемпіонки світу за версією WWFC у вазі до 52 кг

13. Сергій «Полярний Ведмідь» Співак (7-0; Україна) vs Бйорн «Газель» Шмайдеберг (12-7-1; Німеччина)
Бій за титул чемпіона світу за версією WWFC у вазі понад 93 кг

Read 733 times Last modified on Субота, 25 листопада 2017 23:32

COMMENTS_LIST_HEADER  

CraigDuest
0 #1 CraigDuest Середа, 05 серпня 2020
Платформа для отжиманий используются для отжиманий от пола. Посредством регулируемых упоров можно имитировать хват, что употребляется на параллельных брусьях, конечно делать упор на различных группах мышц с помощью изменения хвата.
Платформа для отжиманий разрешает увеличить амплитуду упражнения, а следовательно, повысить нагрузку на мышцы. Применяя платформу, вы не травмируете суставы рук, как в случае отжимания «на кулаках» при сравнимой нагрузке.
Скидка 53%. Акция ограничена!!!
Заказать - https://clck.ru/Q5fQh
BUTTON_QUOTE
ElijahSit
0 #2 ElijahSit Вівторок, 22 вересня 2020
Активный бандаж GenuTrain стабилизирует сустав, оказывает анальгетическое действие и способствует более быстрой реабилитации и восстановления подвижности колена. Ортез предназначен для активной поддержки коленного сустава, его действие проявляется во время движений. При этом создается компрессия и происходит массаж мягких тканей за счет материала анатомической вязки и интегрированной кольцевидной вставки Омега.
Заказать со скидкой здесь: https://bit.ly/32CF75m
BUTTON_QUOTE
Austinclown
0 #3 Austinclown П'ятниця, 20 листопада 2020
Смею предложить данную юридическую компанию, как добросовестного и надежного партнера, готового идти навстречу клиентам.
Особенно меня порадовала отличительная черта сотрудников компании - оперативность в работе и готовность быстро
реагировать на форс-мажорные обстоятельства, возникшие у заказчиков и приспосабливать ся к ним. Убедился в этом лично, когда понадобилась услуга Основания признания банкротом В Москве: http://bankrot.space/.

Сроки были небольшие. В итоге сотрудники проделали всё грамотно, быстро и аккуратно.
Высокая организованност ь и профессионализм сотрудников данной юридической фирмы - неукоснительное свидетельство их дальнейшего успеха и востребованност и!
BUTTON_QUOTE
Georgeovz
0 #4 Georgeovz Неділя, 27 грудня 2020
п»ї
Хотите добывать криптовалюту, но не знаете, с чего начать? Попробуйте CryptoTab — первый в мире браузер со встроенной функцией майнинга. Он быстрый и простой в использовании — а еще он сделает веб-серфинг выгодным! http://bit.ly/2TPy2dj


https://cryptotabbrowser.com/landing/48/5703690

https://clck.ru/QAzYj

=Crypto=
BUTTON_QUOTE
Jamesalcop
0 #5 Jamesalcop П'ятниця, 22 січня 2021
Получите максимальную отдачу от своих сайтов PBN
PBN - самый эффективный метод построения ссылок Blackhat, когда-либо обнаруженный создателями ссылок. Тем не менее, алгоритм поиска Google не может точно определять сайты PBN.
Но эффективность ссылок PBN зависит от качества сайтов PBN. Если сайт PBN имеет значительное количество обратных ссылок, то ссылки с этого сайта будут более эффективными, чем сайт PBN без каких-либо обратных ссылок.
Ссылки могут быть лучшим способом предоставить ссылки на ваши сайты PBN. Ссылки на профили на форумах увеличат ссылочный вес PBN-сайтов. Даже обратные ссылки помогут сайту PBN выйти из песочницы Google.
Обращайтесь: https://t.me/PromoPult

=============== =============== =============== =============== =

Базы доменов СЃ подстановками — для РїСЂРѕР±РёРІР° хрумером
Сделать заказ: https://t.me/PromoPult
BUTTON_QUOTE
Julianpluse
0 #6 Julianpluse Понеділок, 07 листопада 2022
Вы определенно точка .

Делаю отличное предложение также поглядеть нужные страницы сайтов
https://baoly.ru/d3d3 магнитный корректор осанки укрепляет мышечный корсет АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://baoly.ru/d3d3 магнитный корректор осанки АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://is.gd/zxlwmG магнитный корректор осанки АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://is.gd/zxlwmG магнитный корректор осанки АКЦИЯ! -53% СКИДКА
https://baoly.ru/74 магнитный корректор осанки укрепляет мышечный корсет АКЦИЯ! -53% СКИДКА


@good=
52dsffg6$%^dsge wtettt
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha