Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

П'ятниця, 14 квітня 2017 20:06

Вийшов у світ 15-й номер газети «Спортревю New»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

До вашої уваги – звіти про матчі кропивницької «Зірки» з полтавською «Ворсклою» у Лізі Парі-Матч, молодіжного, юнацького складів «зіркових» та вихованців Академії у першості ДЮФЛ, яка відновилася після зимової перерви. Також ви дізнаєтесь про хід боротьби у першій та другій лігах, де виступають команди ФК «Інгулець».

В ексклюзивному інтерв'ю щотижневику багато чого цікавого щодо розвитку футзалу, відродження міні-футбольних баталій та майбутнього футбольного сезону, розповівши голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний. А ще вас чекає інформація про чергові матчі чемпіонату України у Вищій лізі баскетбольного клубу «Золотий Вєк» та два цікаві представницькі турніри з художньої гімнастики, які на минулій неділі з успіхом пройшли у Кропивницькому.

Газету «Спортревю New» можна передплатити та придбати у всіх відділеннях «Укрпошти». Також свіжий номер – у продаж у фірмових кіосках «Україна-Центр» та приватних розповсюджувачів періодичних видань.

Read 410 times Last modified on П'ятниця, 14 квітня 2017 20:11

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha