Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Субота, 08 квітня 2017 15:02

Український вечір у США

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Завтра, рано-вранці, американських шанувальників боксу постарається підкорити тріо українських боксерів.

8 квітня у Меріленді відбудеться знакова подія – вечір українського боксу, під час якого глядачі зможуть побачити бої Олександра Гвоздика, Олександра Усика та Василя Ломаченка.

Квітень можна назвати місяцем України. Майже всі відомі імена нашого боксу проводять свої поєдинки. І розпочнеться все з найважливішого поєдинку Ломаченка з американцем Сосою, а завершиться поверненням Володимира Кличка на переповненому "Уемблі". Але про нього ми говоритимемо в районі 29 квітня. А поки що повернемося до Ломаченка. Враховуючи амбіції Ломаченка та реакцію експертів на його бокс, він із його батьком-тренером буквально творять історію одного з головних видів спорту на планеті. І сам факт проведення такого вечора в США, де хедлайнером є не Кличко, має змусити нас пишатися цими хлопцями.

"Підтримуватимуть" Ломаченко будуть його друзі по Олімпійській збірній, а після і по "Отаманах" Олександр Гвоздик та Олександр Усик. Хлопці разом готувались до своїх боїв. І, судячи з фотографій із соціальних мереж, боксерів поєднують не лише професійні спортивні відносини, а й дружба.

Оскільки всі бої відбуватимуться в Америці, в Україні вболівальникам доведеться не спати. Пряму трансляцію всіх трьох боїв покаже канал "Інтер". А дивитися вечір боксу можна буде з п'ятої години.

Олександр Гвоздик - Юнієскі Гонсалес

Вік: 29 - 31
Зріст: 188 см - 180 см
Кількість боїв: 12 перемог – 20 (2 поразки)

Олександр Гвоздик - Юнієскі Гонсалес
З відкритих джерел

Після 12 перемог на професійному рингу Олександр Гвоздик зустрічається з дуже перспективним боксером напівважкої ваги кубинцем Гонсалесом. Звичайно, для нинішньої форми Гвоздика, якого явно ведуть до бою за чемпіонський титул, Юнієскі буде несерйозним суперником. Але при цьому кубинець може здивувати українського суперника.

Також ви можете ознайомитись з анонсом бою Олександр Гвоздик – Юнієскі Гонсалес.

Олександр Гвоздик: "Гонсалес дуже серйозний боєць. Має великий аматорський досвід. Він - велика проблема для мене. Чекаю від нього того, що він робив раніше, — серйозної агресії. Я ж робитиму свою роботу".

Олександр Усик - Майкл Хантер
Бій за титул чемпіона світу за версією WBO (захист Усіка)

Вік: 30 - 28
Зріст: 190 см - 188 см
Кількість боїв: 11 перемог – 12 перемог

Олександр Усик
З відкритих джерел

"Жартівник-вбивця", - так назвав Усика його колега за командою Гвоздик. І в цьому є правда. До виходу на ринг Усік здається наймилішим хлопцем із чудовим почуттям гумору. Але як тільки він виявляється всередині канатного квадрата, зносить усе, що стоїть на шляху до перемоги. Цей настрій дозволив українцеві стати чемпіоном світу та один раз захистити свій титул.

На другому захисті на Олександра чекає американець Майкл Хантер. Він, як і Усік, не знає поразок. Але на відміну від українця, Майкл не так часто нокаутує своїх суперників. Хоча 8 дострокових перемог із 12 – це виглядає солідно. Просто у Усіка 10 з 11.

Олександр Усик: "Я зосереджений на бою зараз. Я прибув до США, щоб виконувати свою роботу. Щодо самого поєдинку, то я буду агресивним, якщо це буде потрібно. Найважливіше — залишатися самим собою".

Василь Ломаченко - Джейсон Соса
Бій за титул чемпіона світу за версією WBO (захист Ломаченка)

Вік: 29 - 29
Зріст: 168 см - 165 см
Кількість боїв: 9 (1 поразка) - 25 (4 нічиї, 1 поразка)

Відколи Ломаченко завоював свій титул WBO, на нього почали звертати багато уваги у світі боксу. Настільки багато, що деякі світові ЗМІ надали українцеві звання кращого на всій планеті. Ну, або одного з найкращих. І це при тому, що Ломаченко провів на профірингу лише 8 боїв. І поки що не видно, що може стати на заваді українцеві продовжувати прогресувати.

Джейсон Соса – суперник гарного рівня для Ломаченка. Звісно, українцю хотілося битися із Салідо. Але компанії не змогли домовитись. Втім і американець зможе нормально перевірити Василя. Джейсон лише за збігом обставин втратив свій титул чемпіона світу WBA.

Василь Ломаченко: “Джейсон Соса фізично дуже сильний і витривалий. Морально стійкий, рішучий. в пам'яті любителів боксу. І ще хочу стати найкращим бійцем поза ваговими категоріями".

Джерело: 112.ua

Read 1181 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha