Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Субота, 08 квітня 2017 14:38

Вийшов із друку 14-й номер газети «Спортревю New»

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

На цей раз до вашої уваги – ексклюзивні репортажі спеціальних кореспондентів нашого щотижневика із Дніпра та Олександрії, де «Зірка» зустрічалася з дніпрянами, а підопічні Володимира Шарана приймали київське «Динамо». Також ви дізнаєтеся про те, як зіграли у своїх чемпіонатах молодіжний та юнацький склади кропивничан із однолітками з «Дніпра» та донецького «Шахтаря».

А ще – розповідь про важливу перемогу в гостях петрівського «Інгульця», успіх футзалістів «Енерго» та «Металлурга» на Єлітному фіналі АФЛУ, досягнення та перспективи кропивницької ДЮСШ «Ніка» та чергові матчі баскетбольного «Золотого Віка» у Віщій. І, як завжди, ще багато іншої цікавої інформації про різні змагання за участь спортсменів нашої області.

Газету можна передплатити та придбати у всіх відділеннях «Укрпошти», а свіжий номер – також у продаж у фірмових кіосках «Україна-Центр» та у приватних розповсюджувачів періодичних видань.

Read 381 times Last modified on Субота, 08 квітня 2017 14:45

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha