Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Вівторок, 04 квітня 2017 13:26

Олена Костевич - найкраща у березні

Автор: 
Rate this item
(3 votes)

Як повідомили у прес-службі Національного олімпіського комітету України, визначено найкращого спортсмена України у першому весняному місяці.

Знайтитулованішу українську представницю кульової стрільби Олену Костевич визнано Національним олімпійським комітетом найкращою спортсменкою України в марті 2017 року. Її особистого наставника Ігоря Чередінова названо найкращим тренером березня.

Підбиваючи підсумки спортивного місяця Експертна комісія НОК відзначила високі досягнення наших стрільців на чемпіонаті Європи у словенському Маріборі. Володарями срібних нагород стали Олена Костевич (пневматичний пістолет, 10 метрів) та Олег Царьков (пневматична гвинтівка, 10 метрів). Ці медалі стали найвищими нагородами серед українських спортсменів в олімпійських номерах програми (серед дорослих).

Після детального аналізу виступів спортсменів та з урахуванням детальних консультацій з Федерацією стрільби України, коментарів тренерського складу збірної України зі стрільби Експертна комісія ухвалила рішення признати найкращою спортсменкою місяця Олену Костевич.

Відзначимо, що на шляху до фіналу в Маріборі наша Олімпійська чемпіонка та дворазова бронзова призерка Ігор лишила можливості боротися за призові місця відому спортсменку з Греції, Олімпійську чемпіонку та призерку Ігор-2016 Анну Коракакі. У фіналі Олена Костевич поступилася лише переможниці цього чемпіонату Європи Зорані Арунович, яка завершила свій виступ зі світовим рекордом.

Нагадаємо, що для Олені Костевич це четверте високе визнання НОК. Звання найкращої спортсменки вона отримувала у травні-2011, а також у лютому та жовтні 2012 року.

Джерело: noc-rus.org

Read 776 times Last modified on Вівторок, 04 квітня 2017 13:53

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha