Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

П'ятниця, 10 березня 2017 14:31

Вийшов у світ 10-й номер газети «Спортревю New»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Родзинкою цього номера є матеріал, у якому президент ФК «Зірка» Максим Березкін поділився з київськими журналістами своїми думками щодо розвитку клубу, змін на тренерському містку команди, залучення можливих нових інвесторів, розповівши про проблеми, які існують в українському футболі. Також ви зможете прочитати звіт спеціального кореспондента щотижневика із Дніпра про поєдинок між кам'янською «Сталлю» та кропивницькою «Зіркою».

Не залишився поза увагою і матч у Львові між «Карпатами» та ФК «Олександрія». А ще ви дізнаєтеся про те, як кропивницький «Золотий Вік», не без складнощів, завершивши перший груповий етап у Вищій лізі чемпіонату України з баскетболу. Про непорозуміння, що виникли на обласному фінальному етапі «Шкільної футзальної ліги України», про надзвичайно важливий і дуже цікавий меморіальний волейбольний турнір, що вже у 20-ті пройшов у селі Новоєгорівка Новоукраїнського району та про чергові успіхи спортсменів Кіровоградщини на Всеукраїнських змаганнях.
Щотижневик «Спортревю New» можна передплатити та придбати у всіх відділеннях «Укрпошти». А свіжий номер – також у продаж у фірмових кіосках «Україна-Центр» та у приватних розповсюджувачів періодичних видань.

Read 668 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha