Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

П'ятниця, 24 червня 2016 08:55

24-й номер "Спортревю NEW", який вже у продажу, має свою родзинку.

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Тут ви зможете прочитати про те, що кіровоградська "Зірка" вийшла з відпустки і вже мусила коригувати свої плани контрольних зустрічей. А ще у цій газеті ви зможете прочитати коментарі наших експертів з приводу розвитку подій на Євро-2016 та про провал української збірної, а також ексклюзивний матеріал нашого спеціального кореспондента з чемпіонату України з легкої атлетики, де проходив відбір на Олімпіаду, в якому наш земляк Дмитро Яковенко з блиском вирішив своє головне завдання, та й інші молодші легкоатлети Кіровоградщини виступили на досить високому рівні. Ну і, безумовно, варто відзначити інтерв'ю з керівником клубу “Ван Вей” Ігорем Зюнзей, одним із ініціаторів у нашій галузі розвитку таеквондо (ІТФ), де спортсмени Кіровоградщини досягли суттєвих досягнень.

Черговий номер “Спортревю NEW” вже можна придбати у всіх відділеннях “Укрпошти”, фірмових кіосках “Україна-Центр” та приватних розповсюджувачів періодичних видань.

Read 1139 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha