Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Вівторок, 05 січня 2016 20:08

Тепер і чехи не встояли

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Вчора ми повідомляли про перемогу збірної України над американцями у першому турі командного Кубка Хопмана. І ось у другому турі наші тенісисти Олександр Долгополов та Еліна Світоліна здолали суперників із Чехії.

Група А

Іржі Весели (Чехія) – Олександр Долгополов (Україна) – 5:7, 6:7 (3)

Кароліна Плішкова (Чехія) – Еліна Світоліна (Україна) – 5:7, 2:6

Іржі Весели/Кароліна Плішкова (Чехія) - Олександр Долгополов/Еліна Світоліна (Україна) - 6:3, 6:1

Олександр Долгополов прокоментував свою перемогу у матчі групового турніру на Кубок Хопмана Україна – Чехія.

«Я дуже задоволений своєю сьогоднішньою грою. Думаю, що мій суперник грав також дуже непогано. Було зовсім непросто протистояти його ударам. Я радий, що вийшов такий матч.

Коли ти починаєш сезон, ти завжди перебуваєш у добрій формі, тому що проводиш всю необхідну підготовку. А потім усе залежить від того, як проходять турніри, які отримуєш результати, чи отримуєш впевненість від матчу до матчу. Ще важливо не отримати травми. Необхідно, щоб склалися відразу кілька факторів, щоби демонструвати хороші результати.

Зараз я добре почуваюся, показую хороший теніс, і дуже задоволений цим. Сподіваюся, що гратиму на такому рівні протягом усього сезону.

Сьогодні я грав краще. Вчора ми обидва зробили багато помилок, було дуже важко зловити ритм. Сьогодні було більше розіграшів, хоч ми обидва і подавали добре. Я відчував себе більш комфортно на корті у цьому матчі.

У мене були шанси зробити брейк у другому сеті, але мені не пощастило. З гравцем з такою сильною подачею, як в Іржі, у тебе не може бути багато шансів зробити брейк, тому я намагався зосередитись на геймах на своїй подачі.

Ми зараз близькі до фіналу. Виграти турнір — наша мета, це те, що ми і намагаємося зробити. Ми намагаємось перемагати в одиночних матчах, щоб доля матчу не вирішувалася в останній зустрічі.»

Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над Кароліною Плішковою:

«Я була сконцентрована з першого ж розіграшу. Проти Кароліни грати важко, бо протягом усього матчу потрібно викладатися на всі 100 відсотків, ніколи не можна передбачити, наскільки добре вона зіграє. Я намагалася бути сфокусованою, і це справді мені сьогодні допомогло.

Я підняла рівень своєї гри у міжсезоння, я покращила свою гру, і гадаю, все це бачать. Моя подача набагато стала набагато кращою, я граю з більшою впевненістю. Я дуже рада тим рівнем гри, який продемонструвала сьогодні.

Чудово бачити, що моя підготовка дає свої плоди. Коли я приїхала сюди, перші тренування були не дуже добрими, але це змінилося.

Я виступаю на цьому турнірі вперше і це допомагає з мотивацією. З іншого боку, я добре попрацювала перед початком сезону, і я сподіваюся, що на наступних турнірах я покажу такий самий рівень гри.

Вчора за рахунку 2-0 ми були дуже розслаблені в міксті, тому, мабуть, не вистачало мотивації на корті».

Джерело - Sapronov-tennis.org

Read 829 times Last modified on Вівторок, 05 січня 2016 20:37

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha