Print this page
Вівторок, 07 липня 2015 15:29

Солідний урожай гімнастів та веслярів

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

Лідери чоловічої гімнастичної збірної України та наші веслярі сьогодні поповнили медальну колекцію української команди на Всесвітній Універсіаді у Кореї.

Переможець Універсіади у багатоборстві ідеально відпрацював улюблені бруси – 16,000 бала принесли Верняєву другу золоту медаль студентських ігор.

Також Верняєв відзначився на подіумі в опорному стрибку (третє місце), кільцях (третє місце) та у вільних вправах (друге місце).

Ігор Радивилов став другим у вправах на кільцях – український дует випередив вірмен Артур Товмасян. Ще одне срібло Радивилов взяв у опорному стрибку, пропустивши вперед лише китайця Чена Ю.

В академічному веслуванні у нас сьогодні також срібний день. Другими у своїх фінальних заїздах на 2000 метрів фінішували Євгенія Німченко – Дарина Верхогляд, Станіслав Ковальов – Ігор Хмара (обидва дуети: двійка парна), Наталія Довгодько (одиначка) та чоловіча вісімка з кермовим у складі Іван Довгодько, Олександр Над Хмара, Антон Бондаренко, Юрій Іванов, Артем Верестюк, Владислав Нікулін

Джерело: isport.ua

Read 796 times Last modified on Вівторок, 07 липня 2015 15:53

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha