Print this page
Четвер, 23 квітня 2015 18:27

Юрій Махно залишився біля керма "Колоса"

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

Сьогодні у конференц-залі обласної ради профспілок відбулася звітно-виборча конференція обласної організації ФСТ «Колос». Делегати конференції, які представляли більшість районів нашої області, одноголосно переобрали на посаду голови Юрія Івановича Махна. Членом президії обласної організації став головний редактор нашого сайту Юрій Ілючек.

На конференції під час обговорення звіту за попередні чотири роки роботи обласної організації порушувалися актуальні питання, пов'язані з подальшою життєдіяльністю товариств, фінансуванням роботи 8-ми «колосівських» районних ДЮСШ та взаємин з обласним спортивним керівництвом. Делегати конференції категорично не погодились із оцінкою роботи нашого обласного «Колоса», яку дала в.о. начальника обласного управління молоді та спорту Уляна Соколенко. Ця чиновниця заявила, що про «Колос» у районах не знають, жодної роботи не проводиться і відтак ця громадська організація взагалі не потрібна. Така позиція людини, яка має сприяти розвитку нашої спортивної галузі та її вдосконаленню, викликала у всіх без винятку делегатів конференції подив та обурення. У виступах делегатів наголошувалося, що наших обласних спортивних керівників у районах не бачили вже кілька років і відтак їхні голосні заяви необ'єктивні, якщо не сказати більше. У результаті було прийнято рішення звернутися до керівництва області та донести правдиву, а не спотворену інформацію, про реальний стан справ та роботу, яка, незважаючи на всі складнощі нинішнього часу, проводиться обласною та районними організаціями ФСТ «Колос». Делегати визнали роботу обласної ради за звітний період задовільною та знову обрали своїм керівником Юрія Махна.

Юрій Іванович подякував колегам за довіру, наголосивши, що оптимізму йому додає величезний ентузіазм і бажання наших «колосівців» продовжувати розвивати фізичну культуру та спорт у сільській місцевості. А ось позиція обласного спортивного керівництва засмучує і навіть десь розчаровує. Але новообраний голова обласної організації ФСТ «Колос» пообіцяв, що докладе максимум зусиль для того, щоб усі песимістичні прогнози та твердження не виправдалися. Юрій Махно впевнений, що із нинішньою командою однодумців, яку було обрано на конференції, можна буде й гори згорнути. Тим більше, що цього року ФСТ «Колос» відзначає своє 65-річчя та чутки про смерть славного товариства з багатими спортивними традиціями дуже перебільшеними.

Read 1498 times Last modified on Четвер, 23 квітня 2015 18:33

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha