Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 484

Субота, 11 квітня 2015 20:49

Віталій Арсеньєв виступить на чемпіонаті Європи

Автор: 
Rate this item
(7 votes)

На чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики, який з 15 по 19 квітня пройде у французькому Монпельє, виступить кіровоградський гімнаст Віталій Арсеньєв.

Нагадаємо, що на нещодавньому чемпіонаті України в Кіровограді наш талановитий гімнаст став бронзовим призером у командних змаганнях та срібним призером у багатоборстві, поступившись лише своєму товаришеві зі збірної Кіровоградщини Георгію Петросяну. Але у змаганнях на окремих снарядах Петросян через пошкодження не брав участі, а ось Віталій Арсеньєв (на фото зліва) тут завоював золото на кільцях, перекладині та брусах та срібло в опорному стрибку. Очевидно, такий виступ Віталія переконав тренерський штаб збірної України, який включив вихованця СДЮСШОР "Надія", який тренується під керівництвом свого батька – Віталія Арсеньєва-старшого, у заявку на чемпіонат Європи. Для Арсеньєва-молодшого це буде дебют на змаганнях такого рівня.

На чемпіонаті Європи Україну представлять вісім спортсменів на чолі з чинним чемпіоном континенту та світу Олегом Верняєвим.
У чоловічій програмі за медалі крім Верняєва та нашого земляка Арсеньєва посперечаються Ігор Радивилов, Микита Єрмак, Андрій Сенічкін та Олександр Супрун. У жінок виступлять Ангеліна Кисла та Крістіна Санькова.
Зазначимо, що у Монпельє буде розіграно нагороди лише в індивідуальних програмах – багатоборстві та вправах на снарядах.
Юрій Ілючек, SportРепортер
Read 1663 times Last modified on Субота, 11 квітня 2015 21:39

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha