Print this page
Середа, 28 травня 2014 22:28

Спортивні історії Петра Порошенка

Автор: 
Rate this item
(6 votes)

Петро Порошенко з величезним відривом перемагає на президентських виборах, а Tribuna.com згадує, де і за яких обставин майбутній глава держави перетинав світ спорту.

Серйозно займався дзюдо

У молдавському місті Бендери, куди у шкільні роки переїхала родина Порошенко, майбутній президент зростав до звання кандидата у майстри спорту (у деяких джерелах – навіть до майстра спорту). Подейкують, що одного разу в армії він успішно протистояв одразу чотирьом прапорщикам. Тепер протистоятиме ефесбешникам.

Сварився з вінницьким хокеєм

Точніше, із власником хокейного клубу «Гайдамаки» Валерієм Лук'янцем – той навіть намагався викликати Порошенка на ринг, аби вирішити все «по-чоловічому». Нібито у вересні 2012 року на відкритті фонтану у Вінниці мільярдер пообіцяв допомогти з фінансуванням місцевого хокейного клубу та взяти на себе частину витрат за утримання. Навіть цифри називалися: близько 1,5 мільйона гривень мали знайти самі «Гайдамаки», а 2,4 мільйона мав за допомогою свого фонду передати Порошенку. У результаті перераховано було лише 100 тис. гривень.

«Ми мовчимо з толерантності та поваги до регалій. Але я можу викликати цю людину в ринг і запропонувати йому спаринг. Думаю, якщо цей бій покажуть «5 каналом», охочих подивитися буде дуже багато. Переможе – отже, я програв. Не переможе – народ хоч потішиться. Я готовий відстояти свої «Гайдамаки» у рингу з людиною, яка про нас забула.

Незважаючи на звання – він такий самий смертний чоловік. І його діти хочуть також їсти та пити, як і хокеїсти, які грають у нашому клубі. Якщо він узяв на себе зобов'язання – за них слід відповідати. Якщо ти мужик – візьми та відповідай. Якщо ні – ми хоч знатимемо, що треба робити. Рано чи пізно фальш вилазить назовні – скільки б фонтанів не збудували, скільки б цукерок не роздали.

З фонду майбутнього президента пояснювали: так, гроші давали – але як одноразову благодійну допомогу, та й то жодної подяки за це не отримали.

У результаті бою на «5 каналі» глядачі так і не побачили, а охолонувши, Лук'янець зовсім вибачився перед Порошенком, назвавши причиною конфлікту «власну безвихідь у тій ситуації».

Отримував прохання про порятунок вінницької «Ниви»

Роком раніше фінансову допомогу у Петра Олексійовича просили вболівальники «Ниви», що залишилася без коштів. Навіть виступили з відкритим листом:

Загалом принцип зрозумілий: якщо будете у Вінниці і вам щось знадобиться – звертайтеся до Порошенка.

Хвалив ультрас і обіцяв полагодити колонаду стадіону ім. Лобановського

Після подій на Грушевського та подальших переговорів на Банковій, похвалив і висловив респект футбольним ультрас з трибуни Євромайдану, а також пообіцяв за один день відновити колонаду стадіону, що постраждала від битв. Лобановського.

«Нам треба об'єднувати Україну, і це вже не словом, а справою продемонстрували наші партнери та колеги – ультрас.

Приємна новина для фанів київського «Динамо». Я обіцяю, що після нашої перемоги, за добу відновити бруківку, та відремонтувати стадіон «Динамо» – говорив Петро Олексійович.

Також Порошенко закликав усім окремо подякувати ультрас «Шахтаря», «Металіста», «Чорноморця» та «Дніпра». Похвали та респекти фанатам «Карпат», «Ворскли» та черкаського «Дніпра» потім роздавав уже «свободівець» Олег Тягнибок.

Вшанував пам'ять Лобановського

У рамках, очевидно, передвиборчої кампанії Порошенко виголосив зворушливу промову на заході з нагоди 12-ї річниці смерті Валерія Лобановського.

«Дванадцять років тому перестало битися серце великого Майстра. Я хотів сказати, що великий Майстер уникнув нас, але це неправда. Нікуди він від нас не втік. Він завжди був і залишається з нами, у наших серцях.

Навіть під час бурхливих подій лютого місяця над пам'ятником Валерію Лобановському завжди майорів український прапор, який усіх нас об'єднував і який усіх нас тримав разом. А коли почалися справжні бої, Валерій Васильович був дбайливо загорнутий у тканину. Так дбали про нього справжні вболівальники.

З'являвся на сайті донецького «Металурга»

Хоча сам Порошенко футбольним уболівальником не є, але зображення за день до виборів замінило головну сторінку на офіційному сайті донецького «Металурга». Що це було: зламування шоколадних хакерів, частина домовленості з донецькими олігархами про необхідність перемоги в один тур або хитра антипорошенківська провокація, так і залишилося нез'ясованим.

Переконав найкращого боксера України не йти в президенти

Україна мала непогані шанси отримати президента-боксера замість президента-дзюдоїста, але після всіх стресів та вогнегасників Віталій Кличко в останній момент відмовився брати участь у перегонах.

Висловивши підтримку Порошенка, абсолютний чемпіон світу зосередився на боротьбі за крісло мера Києва, де зрештою здобув впевнену перемогу нокаутом у першому раунді.

Відмову Кличка від президентських виборів пояснюють тим, що Петро Олексійович «переконав» Віталія. Чи на татамі, чи на словах – достеменно невідомо.

Бонус . Має двійника в українському футболі

Вони навіть до нових обов'язків почали одночасно: у той момент, коли Порошенко ставав президентом України, «Дніпро» офіційно призначив Маркевича головним тренером.

Петро Олексійович може й сам тренував би, але, на жаль, футбол не дуже любить, у чому й зізнався напередодні Євро-2012: «Я у футбол грав два роки тому. Вболіваю за Євро-2012. Не можу назвати себе футбольним фанатом, але люблю інші види спорту»

Read 4862 times Last modified on Середа, 28 травня 2014 23:05

Latest from SportРепортер

COMMENTS_LIST_HEADER  

CraigDuest
0 #1 CraigDuest Середа, 05 серпня 2020
Платформа для отжиманий употребляются для отжиманий от пола. Посредством регулируемых упоров возможно имитировать хват, который используется на параллельных брусьях, конечно делать упор на разных группах мышц с помощью трансформации хвата.
Платформа для отжиманий позволяет расширить амплитуду упражнения, а следовательно, повысить нагрузку на мускулы. Используя платформу, вы не травмируете суставы рук, как в случае отжимания «на кулаках» при сравнимой нагрузке.
Скидка 53%. Акция ограничена!!!
Заказать - https://clck.ru/Q5fGZ
BUTTON_QUOTE
ElijahSit
0 #2 ElijahSit Вівторок, 22 вересня 2020
Активный бандаж GenuTrain стабилизирует сустав, оказывает анальгетическое действие и способствует более быстрой реабилитации и восстановления подвижности колена. Ортез предназначен для активной поддержки коленного сустава, его действие проявляется во время движений. При этом создается компрессия и происходит массаж мягких тканей за счет материала анатомической вязки и интегрированной кольцевидной вставки Омега.
Заказать со скидкой здесь: https://bit.ly/32CF75m
BUTTON_QUOTE
Georgeqhp
0 #3 Georgeqhp Неділя, 27 грудня 2020
п»ї
Я пользуюсь CryptoTab Браузером — и вам советую! С ним вы сможете получать BTC, просто посещая любимые сайты или просматривая видео на YouTube. CryptoTab быстр, надежен и обладает удобным интерфейсом. https://cryptotabbrowser.com/5703690


https://cryptotabbrowser.com/landing/7/5703690

https://clck.ru/QAzZn

=Crypto=
BUTTON_QUOTE
Артем
0 #4 Артем Четвер, 23 березня 2023
Здравствуйте! Увеличиваю поток клиентов с онлайн карт!

Накрутка рейтинга на Авито/Яндекс/2г ис/Маркетплейсы и др.

А так же:
- Удаление отзывов и регистрация на Гугл картах!
- Реклама в Яндекс/Гугл, ВК и Инстаграм.
- Создание и СЕО сайтов.
- Авито продвижение.

Если интересно, пишите мне в WhatsApp: +7(962) 546-38-36

Более подробную информацию можно узнать здесь:

https://ergunov-marketing.ru/serm
BUTTON_QUOTE
Denis
0 #5 Denis Неділя, 09 квітня 2023
Здравствуйте, посмотрели Ваш сайт. Много недоработок по SEO, он у Вас просто висит в интернете или все-таки делали для привлечения клиентов? Также рекомендую обновить оформление сайта, на более свежий дизайн.

Хотите получить рекомендации и расчет по развитию сайта? Отправьте слово "Цена "и укажите адрес вашего сайта "sportreporter. com.ua" на почту
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha