Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 24 листопада 2021 13:06

Sport UI: європейські злети каратистів Кіровоградщини

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Media

CBN

Спеціальний випуск нашої програми: - про чемпіонат Європи з шинкіокушинкай карате серед юніорів і юніорок, юнаків і дівчат та молоді, який проходив у Румунії і завершився тріумфом збірної України.

Про змагання розкажуть та своїми враженнями поділятись президент обласної федерації шинкіокушинкай карате, віце-президент національної федерації, шихан Олександр Кузьмін, срібні призери європейської першості, представники олександрійського клубу «Спарта-17» » Єлизавета Галімська, Леонід Писаний та Роман Волченко, а також наставники європейських призерів Сергій Слинько та Володимир Галімський. - також ви дізнаєтеся, що стало запорукою великого європейського успіху, яким був рівень суддівства на чемпіонаті Європи, про складнощі та перспективи розвитку шинкіокушинкай карате на Кіровоградщині та в Україні.

Read 184 times

COMMENTS_LIST_HEADER  

HrowardCreex
0 #1 HrowardCreex Субота, 27 листопада 2021
Ставки на спортивные мероприятия регулярно привлекают внимание большинства со всей планеты. Большинство очень хорошо на спортставках зарабатывают, причём регулярно. Необходимо найти хорошего БК. Один из надёжных вариантов букмекера - 1вин. Подробный обзор букмекера на спортивном сайте Бетонмобайл.
:
856f40c
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha