Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

П'ятниця, 13 травня 2022 12:14

Двадцять перша нагорода кропивницьких дефлімпійців

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Не втомлюються радувати нас своїми досягненнями представники Кіровоградського регіонального центру Інваспорт на Дефлімпійських іграх у Бразилії. В черговий день свою другу нагороду на головних стартах планети серед атлетів із вадами слуху отримав кропив'янин Сергій Фомін.

Нагадаємо, що до цього ученик ЗТУ Олени Ібрагімової став срібним призером у швидкісній стрільбі з малокаліберного пістолета з дистанції 25 метрів. А раптом Сергій піднявся на п'єдестал пошани після завершення змагань у стрільбі з малокаліберного пістолета з дистанції 25 метрів, де наш земляк показав третій результат. Ця бронза стала 21-ою нагородою кропивничан на цій Дефлімпіаді.

Також у 11-й день Дефлімпійських ігрів у стрільбі з малокаліберної винтівки із трьох позицій золото здобула Віолета Лікова. А ще чотири нагороди українці вибороли у спортивному орієнтуванні на довгій дистанції. Тут чемпіонами стали Ганна Федосєєва та Олександр Санькін. Срібло у Руслана Ніколаєнка, а бронза у Ганні Андросович.

Україна залишається абсолютним лідером змагань у медальному заліку. Загалом у українській збірній 116 медалей, серед яких – 51 золото, 31 срібна та 34 бронзові нагороди.

Також у командних видах спорту чотири збірні з пляжного волейболу (чоловіки та жінки) вишли у фінал та, як би це парадоксально не звучало, і чоловіки, і жінки змагатимуться між собою, отож апріорі у нас уже 2 золоті та 2 срібні медалі завтра, лише не відомо – хто стане чемпіоном, а хто – призером. І збірна команда з футболу вийшла у фінал, перемігши зі рахунком 2:0 команду Турції.

Фінальна гра Україна-Франція відбудеться у прикінцевий день Дефлімпіади-2021 – 15 травня о 14:00 за годиною Бразилії.

SportРепортер

Read 1106 times Last modified on П'ятниця, 13 травня 2022 12:30

COMMENTS_LIST_HEADER  

Russelltrell
-1 #1 Russelltrell Субота, 14 травня 2022
Boating galley installations coerce nicety, creditable handling of overpriced furnishings, and the atypical scholarship at worst our classification can provide.
window installation Boston: https://aspectmontage.com|

After assembling hundreds of non-standard kitchens, we establish to some extent how to procedure and a postal be blunt to both trench and complex larder consecration projects.

Our kitchenette introduction hawser as a mastery consists of two people: a serviceable and an assistant.
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha