Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 21 квітня 2021 21:55

Олександрія втрачає свій шанс на фінал у серії пенальті

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

В іншому півфіналі, 21 квітня в Олександрії на місцевому стадіоні «Ніка» зустрічалися команди, які вирішували, хто стане іншим фіналістом Кубка України та складе компанію, як виявилося трохи раніше, київському «Динамо» у фіналі поточного розіграшу.

Наставники команд виставили практично бойові склади, що було логічно, враховуючи високі ставки. І одразу ж футболісти побігли забивати. Вже на 3 хвилині після кутового «Зорі» і подальшої знижки м'яч полетів свічкою високо вгору і опустився на перекладину воріт господарів – міг би бути курйозний гол. «Олександрія» огризнулася – Лучкевич зовсім не усвідомив на закидання Ковальця.

Дуже активним у ці хвилини був Аллах'яр. Кілька разів він відгукувався на закидання за спину захисникам, але Паньків нейтралізовував його старання вчасними виходами та грою на перехопленні. Градус гри продемонструвало зіткнення Вернидуба і Третьякова, після якого захиснику луганчан довелося покидати поле для надання медичної допомоги. І тут же «Зоря» забила, причому якось просто – Кочергін отримав м'яч метрів за 20 від лінії штрафного майданчика, переклав круглого під праву ногу, обігравши Банаду, і точно пробивши у ближній угол. Власні захисники та Гладкий дезорієнтували Паньківа, який не зміг відбити м'яч.

«Олександрія» захотіла відігратися, але небезпечний навіс Вантуха зі штрафного Васіль вибив, а непоганий момент Третьякова, який зробив ривок у штрафний і отримав пас від Банаді, закінчився нейтралізацією опасности захисниками.

Дуже активними діями відзначився Аллах'яр, причому на обох флангах – спершу після проходу зліва та пасу на Гладкого Олександр безхитрисно пробивши у захисника, а потім, вже довідавшись, Саядманеш вийшов на ударну позицію під доволі гострим кутом і не пробивши Паньківа. З тим команди і пішли на перерву.

Знову активним на початку тайму був Аллах'яр, але перший напівмомент створили Кочергін і Кабаєв – другий трохи не усвідомив гострого пасу у штрафному. В «Олександрії» відразу ж момент створили Банада і Лучкевич, але по черзі втратили м'яч у чужому штрафному.

Можна відмітити момент «Олександрії» - Банада запустивши Сітала по фланзі, той прострілив на Третьякова, удар якого вийшов слабким. Команди не ті що завелися, але жовті картки почали часто з'являтися в руках головного арбітра.
Кочергін намагався повторити свій гол, але цього разу удар у нього не вийшов. В «Олександрії» по воротах бив Третьяков головою, але не потрапивши до рамки.

Здавалося, що гра так і закінчиться, але за кілька хвилин до кінця Іванісеня у своєму штрафному у верховій боротьбі сфолив на Устименко. Ігор Пасхал назначивши пенальті, довго консультувався з помічниками, але після перегляду телевізора свого рішення не змінив. Бондаренко з «точки» був точним – не дуже логічні 1:1, і нас чекали ще два тайми.

У першому овертаймі команди не хотіли ризикувати. Атаки були, але швидше за інерцією. Безмоментний футбол закінчився спірним рішенням на доданій хвилині – «Зоря» забила гол після кутового, але суддя його відмінив. Рішення виглядало спірним та незрозумілим, але не було навіть застосування VAR.

В іншому овертаймі «Олександрія» мала супермомент після помилки Назаріні – спочатку Шастал пробивши у голкіпера, після відскоку Вантух невдало пробивши повз ворота, а Шастал не зміг підправити, банально не влучивши по м'ячеві!

Команди дочекалися-таки серію пенальті, причому Скрипник поміняв воротаря, випустивши Микиту Шевченка. І це допомогло – Шевченку потягнувши вирішальний удар Стецькова!

«Зоря» – у фіналі. Чекаємо цікаву гру з «Динамо» у Тернополі!

Кубок України. Півфінал.

"Олександрія" - "Зоря" - 1:1 (3:4 - пенальті)

Бондаренка, 92 (пен.) – Кочергін, 20

Бондаренка, 62 - Кочергін, 7, Іванісеня, 58, Гладкий, 62, Циганікс, 79

«Олександрія»: Паньків, Лучкевич (Стецьков, 78) Бабогло (Пашаєв, 46), Дубра, Вантух, Банада, Бондаренко, Ковалець (Шастал, 71), Третьяков (Мішенко, 83), Дрішлюк, Сітало (Устименко, 7)

«Зоря»: Василь (Шевченко, 119), Фаворов, Іванісеня, Вернидуб, Циганікс, Назарін, Кочергін, Юрченко, Кабаєв (Луньов, 104), Гладкий (Цвек, 95) Аллах'яр (Шахаб, 104)

Арбітр: Ігор Пасхал, Херсон

Стадіон: «Ніка»

Sport.ua

Read 1244 times

COMMENTS_LIST_HEADER  

mmsah
0 #1 mmsah Четвер, 22 квітня 2021
Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777Раскр утка сайта под ключ
.Так же собираем базы Обратесь всегда будем рабы вам помочь
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha