Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 27 серпня 2020 12:13

Олексій Андронов: «Давно не бачив Суркіса таким щасливим»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Російський коментатор Олексій Андронов поділився думкою про перемогу київського «Динамо» над донецьким «Шахтарем» (3:1) у Суперкубку України та перспективи киян у кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Про перспективи поки що говорити зарано, оскільки потрібно знати суперника та зрозуміти, в якому стані буде команда після паузи. У якому стані повернуться гравці зі збірних...

Скажу трохи про інше. Таким щасливим я вже давно не бачив Ігоря Суркіса. Напевно, востаннє це було, коли за Реброва команда виграла звання чемпіона. Думаю, у матчі із «Шахтарем» «Динамо» дуже добре показало те, за що Луческу запрошували до команди.

Якщо команда буде так само готова до матчів Ліги чемпіонів з точки зору тактики, якщо вона так само віддаватиметься на полі, я думаю, що киян мають шанси проти будь-якого суперника. Особливо, якщо два-три травмовані повернуться до ладу, і з'явиться варіативність, з'явиться можливість вибору, оскільки ми побачили, що тому ж Супрязі на такому рівні поки що важко грати.

Головне, що відбулася серйозна структурна робота. За всіх наявних проблем, за явної переваги за складом «Шахтаря», ця робота дала результат. Це вселяє оптимізм і дає привід сподіватися, що бар'єр кваліфікації буде нарешті подолано. Цього хочуть абсолютно всі у «Динамо»: і футболісти, і тренери, і президент», - вважає Андронов.

Динамо Київ від Шуріка

Read 303 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha