Print this page
Вівторок, 23 червня 2020 14:06

Артем ФРАНКОВ: «Не розумію, у чому претензії до Бойка?»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков поділився думкою про перемогу київського "Динамо" над "Колосом" (2:1) у матчі 27-го туру чемпіонату України.

«Другий тайм матчу «Динамо» - «Колос» став скандальним не через роботу арбітра, а через те, що деякі любителі футболу почали рахувати кількість пенальті.

Я переглянув усі епізоди з пенальті, яких було лише п'ять (один після перегляду скасували). Так от, на мій погляд, усі чотири призначені пенальті були. Зрозуміло, ні в кого не викликає сумнівів пенальті, призначені у ворота «Динамо».

Щодо 11-метрових у ворота «Колоса». Отже, перший пенальті, за який Петров отримав другу жовту картку та залишив поле. На повторі досить добре видно, що Петров смикає Вербича за футболку, і Вербич валиться. Порушення було. У цій ситуації була очевидна дія, яка змінила долю гольового епізоду.

Другий пенальті Бойко взагалі скасував. Так, довго слухав свого колегу, потім бігав дивився. Але ж претензії є?

І, нарешті, вирішальний пенальті, з якого було забито переможний гол. Бойко повернувся до перегляду епізоду. Повтор чітко показує, як Єфремов смикає де-Пену за футболку. Хлопці, вибачте, то можна вже грати?

При цьому Бойко призначив два пенальті у ворота «Динамо». Де ж тут упередженість? Знайдіть у матчі моменти, коли такого ж контакту був штрафний майданчик «Динамо», і це було залишено арбітром без уваги.

Одним словом, я не розумію, у чому претензії до Бойка? Так, мені теж не подобається, коли надто довго дивляться відео. Але конкретно поясніть мені, в чому проблема. Я вже мовчу, що за рахунку 1:1 Антюх мав, по суті, буліт, і Бущан витяг. Ось хто витяг? Не суддя витяг «Динамо», а Бущан!

Повторюся, всі чотири пенальті були. Гра «Динамо» – зовсім інша тема. Вона не має відношення до суддівства», - сказав Франков в ефірі свого каналу на YouTube.

sport.ua

Read 212 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha