Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 28 вересня 2019 11:53

Анонс матчу Олександрія – Львів

Автор: 
Rate this item
(3 votes)
Анонс матчу Олександрія – Львів © ФК Олександрія

Для олександрійського клубу зараз почалася гаряча пора, щільний графік матчів, включаючи чемпіонат та Кубок України, а також ігри групового етапу Ліги Європи .

Починаючи з 14 вересня, це буде вже п'ятий поєдинок, у яких «Олександрія» здобула дві победи, один матч звела внічию і один програла (у Німеччині «Вольфсбургу»). А впереді після зустрічі зі «Львовим» бронзовим призером попереднього сезону української Прем'єр-Ліги чекають ігри з «Гентом» (у Лізі Європи 3 жовтня) та з «Карпатами» (у чемпіонаті країни 6 жовтня).
З огляду на такий стан справ тренерський штаб на чолі з Володимиром Шараном постійно роблять ротації футболістів, щоб у тих, хто є основними гравцями, з'являлася можливість для відпочинку. Так, у двох попередніх матчах з «Вольфсбургом» та «Колосом» тільки Юрій Паньків та Дмитро Гречишкін провели на полі весь ігровий час, що називається від дзвінка до дзвінка. Інші або брали участь лише в одному із двох матчів, або були замінені або виходили на заміну.
Тому припустити, хто вийде в основі у грі зі «Львовому» буде не так вже й просто. Але в будь-якому випадку «Олександрія» боротиметься за перемогу, яка в разі успіху має вивести їх на чисте інше місце у турнірній таблиці («Динамо» та «Десна» свої поєдинки 9-го туру зіграють у неділю).

Читати: Старт ЧС 2019 у Досі. Підсумки першого дня
У «Львова» завдання у чемпіонаті зараз більш скромні, ніж у суперника. Команда, в якій вкотре змінився головний тренер, виявилася серед аутсайдерів Прем'єр-ліги і їй зараз будь-що треба вибиратися з підвалу нагору. У восьми попередніх матчах львів'яни шість разів терпіли невдачі і, якби не перемогли над «Десною» у першому турі та над «Дніпром-1» у п'ятому (причому обидві на виїзді), старт нового чемпіонату взагалі можна було б визнати провальним. .
Вже другий сезон керівництво клубу розраховує на велику групу бразильських футболістів, які виступають, в основному, у лінії півзахисту та атаки. Але грають вони дуже нестабільно, чередуючи гарні матчі з відверто поганими. Чи вийде у Володимира Мазяра чи не вийде налагодити з ними взаєморозуміння, ми дізнаємось вже зовсім скоро.
Один з одним у чемпіонатах України «Олександрія» та «Львів» зустрічалися в елітному дивізіоні всього чотири рази і всі у минулому сезоні. Львів'яни, до речі, мають перевагу, здобувши дві победи (обидві в Олександрії 2: 1 і 1: 0). Один раз і теж у гостях підопічні Володимира Шарана виграли 2:1 і ще раз суперники зіграли внічию 2:2.
Цей матч довірено судити арбітрові Віталію Романову з Дніпра. При ньому в попередньому чемпіонаті "Олександрія" один матч виграла у "Ворсклі" 1:0, один програла "Динамо" 0:1. А "Львів" зазнав поразки в гостях від "Маріуполя" 0:2.

28 вересня, субота
Олександрія. Стадіон КСК "Ніка". 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі "Футбол 1"
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ, sport.ua

Read 1745 times Last modified on Субота, 28 вересня 2019 12:08

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha