Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 17 грудня 2014 19:44

Аліну Ягупову номіновано на звання найкращого гравця Європи

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

ФІБА Європа оголосила про початок голосування за найкращого гравця 2014 року. Серед претендентів – наша улюблениця, найкращий гравець двох попередніх сезонів чемпіонату України, лідер кіровоградського "Єлисавет-Баскету" Аліна Ягупова.

Цього року ФІБА Європа вдесяте визначає найкращого гравця. Як і в попередні роки, кандидатів було відібрано у чотирьох різних категоріях: чоловіки, жінки, юнаки та дівчата, на основі їх виступів, особливих досягнень на міжнародному рівні у 2014 році.
Серед претендентів двоє українських гравців – Аліна Ягупова та Святослав Михайлюк, якого номіновано на звання найкращого молодого гравця року. Нагадаємо, Аліна Ягупова була найкращим молодим гравцем Європи 2012 року .

Ви можете голосувати за тих, хто, на Вашу думку, гідні нагороди в цьому році. Крім того, кожен, хто голосує має шанс виграти ексклюзивні призи, серед яких майки та м'ячі з ЄвроБаскету 2013 та чемпіонату Європи серед жіночих збірних 2013 року з автографами. Ви можете проголосувати за трьох кандидатів у кожній із чотирьох категорій.

Голосування триватиме з 15 грудня до 16 січня, переможців буде оголошено на 19, 21, 26 та 28 січня. Результати загального голосування будуть скомбіновані з підсумками голосування експертів.

Щоб проголосувати за найкращого гравця року серед жінок, натисніть тут

Щоб проголосувати за найкращого гравця року серед юнаків, натисніть тут

Джерело: офіційний сайт ФБУ

Read 6399 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha