Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 13 жовтня 2021 12:27

Шоста нічия схожа на поразку

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
УАФ УАФ
Збірна України за фантастичної підтримки вболівальників у Львові знову зіграла внічию -1:1. Тепер шанси посісти друге місце у своїй групі та пробитися до плей-офф значно зменшилися.
Перший тайм залишив подвійні враження. З одного боку, українці чудово виглядали в атаці та створили більше, ніж на один гол. Але, з іншого боку, ми дозволяли суперникам створювати моменти, і тут фарт був на боці української збірної. При цьому боснійці нічого креативного у нападі не вигадували. Вся гострота йшла після наших втрат і прострілів чи подач на дві вежі – височенних форвардів Джеко та Превляка. В українців несподівано в ролі розпакувальника виступив Степаненко. У першому моменті він видав класну передачу на Циганкова, який знайшов вивірену передачу на дальній стійці Ярмоленка. Андрій знову праворуч забив у шостому матчі поспіль. Ще одна верхова передача Степаненка була точно на голову Циганкову. Проте Віктор у площину воріт не влучив. Ну і ще була класична контратака, коли Яремчук видер м'яч у опікунів і кинув у прорив Соболя. Едуард, який дуже невпевнено розпочав матч і помилявся в простих ситуаціях, промчав лівим флангом і класно віддав на Тимчика, що підключився до атаки паралельним курсом. Але Олександру не вдалося переграти в ближньому бою Шехіча, який скоротив кут обстрілу. Загалом, ми могли як забезпечити собі гарну перевагу, так і втратити мінімальну перевагу. Були моменти, коли українці віддавали ініціативу, і тоді ставало тривожно. Знову чудово виглядав Ярмоленко, добре працювали в середині Шапаренка та Степаненка, чіплявся за м'яч та нагнітав попереду Яремчук. Але з передачами на партнерів з другого темпу Роман мав біда. На флангах періодично запалювалися Соболь та Тимчик. Але ось підстрахування трійки центрбеків – Кривцов, Матвієнко, Забарний латералі не завжди встигали. Та й самі центрбеки іноді не встигали за своїми візаві. Добре, що знову наднадійним був П'ятов. Але цільної картини гра збірної не залишила. Грала команда Петракова більше на емоціях, аніж за рахунок чітко обраного тактичного плану.
Так, власне, розпочався й другий тайм. Господарі не забивали самі, як Тимчик та Яремчук із найзабійніших позицій, але й боснійці кілька разів нас пробачили. Гра йшла на гойдалках з гарною динамікою та на нервах. У захисті у нас часом тривав сумбур, але вихід із оборони на швидкості був непоганим. Тут треба віддати належне Шапаренку, який ці атаки розганяв та у захисті встигав допомагати. Ну і П'ятов знову демонстрував найвищий клас, як після удару в дев'ятку Джеко.
А на 70-й хвилині вірний собі Петраков перейшов на утримання, коли зняв Шапаренка з Яремчуком та випустив Сидорчука із Сіканом. Таким чином, на полі у нас були два класичні опорники і один недосвідчений форвард, який у клубі не грає. І тут же почався хаос і пожежа біля воріт П'ятова, коли втомлений Степаненко став припускатися помилок. Але, на щастя, наші гравці героїчно відбилися. Все повторилося, як із фінами. У лідерів збірної України закінчилися сили та ініціатива перейшла до суперників. Але якщо від фінів вдалося відбитися, то боснійці свій момент таки знайшли та реалізували. Соболь не встиг накрити Ахметходжича, який потрапив у дальній кут. І ніхто не скаже, що цей гол був випадковим та нелогічним. Боснійці у другому таймі були кращими, наполегливішими і просто фізично виглядали краще. Ну а Петраков особливого посилення вже не мав. Вихід на поле недосвідченого Булеці та Зубкова, який довго не грав, виглядав уже розрахунком на авось. Але й Ярмоленко із Циганковим уже пристойно наїлися. А гості зрозуміли, що цей поєдинок можна виграти та продовжували нагнітати. Але господарі знайшли у собі сили відповісти та спробували організувати останній штурм. Але думки на полі не було, а одного бажання було замало. Тим не менш, Зубков дуже небезпечний штрафний заробив. І як тут не згадати про відсутність Малиновського. А Зубков пробив бездарно у стінку.
Загалом шоста нічия з рахунком 1:1 для збірної України цього разу виглядала логічною. На перемогу, особливо у другому таймі, збірна України точно не награла. Петраков чарівником та рятівником не став. Так, власне, в який футбол хотів грати наставник, залишилося загадкою.
Тепер усе вже у цьому відбірному циклі залежить не лише від нас. І навіть якщо ми виграємо останній матч у Боснії, не факт, що фінішуємо другим. Жаль, цей чемпіонат світу міг стати останньою можливістю зіграти на такому рівні Ярмоленко, П'ятову, Степаненко, Кривцову. Хоча, може, ще зіграють?
Юрій Ілючек, SportРепортер
Read 242 times

COMMENTS_LIST_HEADER  

ChapligaSpism
0 #1 ChapligaSpism Понеділок, 25 жовтня 2021
http://www.fc-lubertsy.ru/championat.html
http://body-life.ru/contacts/
http://www.karate42.ru/index.php?id=547&doc=metodika_razvitiia_gibkosti
http://ogorodnikov-rs.ru/info.php?id=9
http://2b3.ru/podvodnye-obitateli/akuly/kitovaya-akula/
BUTTON_QUOTE
burenoktam
0 #2 burenoktam П'ятниця, 14 січня 2022
Детский уличный спортивный комплекс.
Многофункциональный тренажер бубновского.
Турники для улицы.
Уникальная самодельная деревянная детская площадка.
Деревянная детская площадка.
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha