Print this page
П'ятниця, 20 серпня 2021 10:56

Австрія відривається від України в таблиці коефіцієнтів УЄФА

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Австрія відривається від України в таблиці коефіцієнтів УЄФА © ФК Рапід Відень

Після матчів 4-го раунду кваліфікації Ліги Європи та Ліги конференцій, зіграних 19 серпня, зазнала змін таблиця коефіцієнтів УЄФА.

На жаль, у цей день Австрія значно відірвалася від України у боротьбі за місце у топ-10, яке дозволить виставити чемпіона країни безпосередньо у груповий раунд Ліги чемпіонів 2023/24.

  • Луганська "Зоря" , вступивши в боротьбу на 4-му етапі кваліфікації Ліги Європи, допустила багато помилок і розгромно програла на виїзді прямому конкуренту з Австрії - "Рапіду" з Відня (0:3).

Україна залишилася на 11-й позиції з показником 29.300, а від Австрія набрала багато очок у четвер. Крім «Рапіда» у Лізі Європи виграв ще й «Штурм», на виїзді здолавши опір словенської «Мурі» (3:1). У Лізі конференцій австрійський ЛАСК розійшовся миром із «Сент-Джонстоном» із Шотландії (1:1).

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі

Австрія поповнила скарбничку 2,5 очками, яку при поділі на 5 команд дають 0.500 бала і тепер має 30.050. Перевага над Україною різко зросла до 0.750 балів. Цей гандикап ліквідувати, в принципі, може «Шахтар», якщо пройде «Монако» і вийде до групового раунду ЛЧ, за що отримає бонус у 4 очки. Але й у Австрії «Ред Булл Зальцбург» успішно бореться за вихід у груповий раунд Ліги чемпіонів (2:1 проти «Брондбю» у першій грі).

Таблиця коефіцієнтів УЄФА 2022

Повний рейтинг (впливає на розподіл путівок у сезоні 2023/24)

Read 205 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha