Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 07 листопада 2020 15:19

Олександрія – Львів. Прогноз та анонс на матч

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Прихід нової людини на головну тренерську посаду у ПФК «Львів», нехай, поки що, лише у статусі «виконувача обов'язків», вже зумів вплинути на гру команди в Українській Прем'єр-лізі.

У першому матчі під керівництвом Віталія Шумського головний аутсайдер національної першості, на момент початку восьмого туру, зумів здолати не когось зі своїх безпосередніх конкурентів у турнірній таблиці, а саму полтавську "Ворсклу" (1:0) , яка після гри на "Арені" Львів» вперше у сезоні залишила межі другого рядка.

У дев'ятому турі УПЛ львів'ян чекатиме не менш важке протистояння у гостях у «Олександрії», яка не може перемогти вже дві гри поспіль. І якщо поразку від київського «Динамо» на НСК «Олімпійський» можна вважати результатом із категорії «менш-менш» (віце-чемпіону країни на його полі програти з мінімальним рахунком 0:1 непогано), то домашня нічия проти «Десни» (2 :2) викликала цілу низку питань через провалений «поліграфами» перший тайм, після чого були хаотичні спроби повернутися в гру.

Щільність у турнірній таблиці напередодні останнього вікенду перед матчами національних збірних дозволяє підопічним Володимира Шарана розраховувати на серйозне просування у бік зони єврокубків, якщо їм вдасться здобути максимальний результат проти колективу Шумського. У ПФК «Львів» ситуація далеко не така критична, як це може здатися на перший погляд, а кожне набране ними очко віддалятиме їх від зони вильоту.

Плюс є ще в запасі перенесена гра із закарпатським «Минаєм». Команди з нижньої частини таблиці УПЛ дуже важко здобувають свої бали, тому ситуація у цій зоні стає досить нестабільною, якщо комусь вдається здобути ситуативний успіх.

Володимир Шаран не зміг уникнути кадрової втрати перед майбутньою грою – захисник Павло Пашаєв не зможе взяти участь у матчі проти ПФК «Львів» через дискваліфікацію за перебір жовтих карток. У самих львів'ян проблем із підбором виконавців не спостерігається.

Головним арбітром у майбутній грі на КСК «Ніка» стане київський рефері Микола Кривоносов, для якого цей матч стане 20-м у його кар'єрі в рамках УПЛ. Однак ця зустріч стане для нього першою з сезону 2018/19 у найвищій першості нашої країни. «Олександрія» вже встигла провести 3 матчі під наглядом Кривносова в «елітній» першості (за однією перемогою, нічиєю та поразкою), у тому числі – протистояння з ПФК «Львів» на початку осені 2018-го року (2:2), яке для самих львів'ян виявилося єдиним із цим рефері. Манера суддівства м'яка (4 попередження в середньому за гру при трьох сумарних видаленнях), однак призначення пенальті при Кривоносові не така вже й рідкість – 16% матчів.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків – Вантух, Дубра, Бондаренко, Бабогло, Пашаєв – Ковалець, Гречишкін, Банада – Мішенко, Сітало, Лучкевич.

«Львів»: Костик – Міхоубі, Сабіно, Махмутович – Клименчук, Шина, Айнсалу, Грисьйо – Казлаускас, Чиряк – Нич.

Ілля Береза , Sport.ua

Read 695 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha