Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

П'ятниця, 18 вересня 2020 14:14

Інгулець – Десна. Прогноз та анонс на матч

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Повільно, але впевнено набирається досвіду один із новоприбулих колективів Української Прем'єр-ліги. «Інгульець» із села Петрове розпочав свою подорож по «еліті» нашого футболу із досить скромних результатів проти представників нижньої шістки минулого сезону.

І якщо з дніпровським «Дніпром-1» колективу Сергія Лавріненка ще вдалося зачепитися за очки (1:1), то у матчі з полтавською «Ворсклою» суперник не залишив дебютанту УПЛ шансів на успіх (0:2). З одним заліковим балом «козаки» підходять до гри третього туру проти чернігівської «Десни», в рамках якої мають намір уперше зіграти у номінально-домашніх умовах на стадіоні «Зірка» у Кропивницькому.

Вогнем та мечем намагається прокласти собі шлях колектив Олександра Рябоконя на старті сезону. Матч першого туру проти луганської «Зорі» (3:1) складався для чернігівців не найкращим чином, проте один із представників України в єврокубках цього сезону зумів виявити характер та вирвати підсумкову перемогу. Зусилля більшої інтенсивності довелося докладати і в першій грі після паузи на матчі збірних проти київського «Динамо», яку «Десна» звела до нульової нічиєї, тим самим розташувавшись слідом за чинним віце-чемпіоном у турнірній таблиці.

Гра проти «Інгульця» бачиться для «сіверян» непоганою нагодою перевести дух перед ключовим протистоянням на старті сезону в єврокубках. Німецький «Вольфсбург» цілком може відкривати перевалочний пункт в Україні, виходячи з тенденцій останніх жеребкувань – «Олександрія» та «Шахтар» зіграли з «вовками» у Лізі Європи УЄФА минулого сезону, а «Десне» має з ними дебютувати на міжнародній арені у рамках третього раунду кваліфікації.

Проте колективу Рябоконя передчасно розмірковувати про матч середини наступного тижня, адже фундамент для підсумкової позиції у турнірній таблиці закладається саме у матчах проти опонентів нижчого, на перший погляд, рівня.

Незважаючи на такий ранній етап сезону, одна з команд-учасниць майбутнього протистояння вже не може розраховувати на одного зі своїх виконавців через дисциплінарні стягнення. Півзахисник «Інгульця» Олександр Козак був вилучений у матчі проти полтавської «Ворскли» на 70-й хвилині, тому гру з «Десною» пропускатиме. У Олександра Рябоконя із видимих проблем зі складом присутній лише несподіваний процес переходу найкращого бомбардира команди минулого сезону – Олександра Філіппова – до бельгійського «Сент-Трюйдену».

У ролі головного арбітра поєдинок у Кропивницькому проведе 34-річний рефері з Макіївки Юрій Іванов. Його кар'єра в Українській Прем'єр-лізі розпочалася менш як два роки тому, а до поточного моменту він уже встиг провести в ній 11 поєдинків. Лише один із них припав на чернігівську «Десну». У передостанній день весни 2020 року «північні» обіграли «Колос» (2:0). Незважаючи на те, що арбітр Іванов проводив також і матчі Першої ліги, з «Інгульцем» цей рефері не перетинався. Манера суддівства – сувора (6,6 попереджень за гру), але при цьому не безкомпромісна (3 вилучення у 15 матчах). Жодного пенальті Юрій Іванов за проведені поєдинки ще не призначав.

Орієнтовні склади:

«Інгульець»: Шуст – Синьогуб, Ковальов, Семенко, Балан – Кучеренко – Щедрий, Запорожець, Лупашко, Коваленко – Січинава.

«Десна»: Паст – Тамм, Імереков, Гітченко – Огіря – Мостовий, Домбровський, Калитвинцев, Конопля – Тотовицький – Будковський.

Ілля Береза , Sport.ua

Read 581 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha