Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 30 липня 2020 10:45

Оболонь Бровар - Інгулець. Анонс із прогнозом на матч Першої ліги

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Команда, яка йде на сьомому місці, прийме лідера чемпіонату, якому залишилося набрати вісім очок у чотирьох турах, щоб достроково кваліфікуватися до Прем'єр-ліги.

Проте, Сергій Лавриненко не раз і не два заявляв, що мета колективу – виключно перемога в турнірі. Тож і в матчі з "пивоварами" гості боротимуться за максимальний результат.

Гол, пропущений командою Валерія Іващенка у минулому турі, став першим за чотири матчі при цьому тренера і одразу призвів до поразки. "Інгульець" так і не зміг пробити вдома "Чорноморець" (0:0), хоч і від поразки за матчем застрахований не був.

Перша ліга, 27-й тур

Стадіон: "Оболонь Арена" (Київ)

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро), на матчі працює VAR

Оболонь Бровар 19:00 Інгулець

Телетрансляція на ТБ каналі Футбол 3

Дурне видалення Олександра Голікова та помилка воротаря, який пропустив з гострого кута, коштувала "Оболоні Бровару" трьох очок у поєдинку з "Кремнем" (0:1). Від третього місця тепер киян відокремлює чотири очки, відіграти які потрібно за чотири зустрічі, що залишилися.

Оболонь Бровар - Ингулец. Не ждите много голов - анонс с прогнозом на матч Первой лиги - изображение 1

При цьому варто пам'ятати і матч у запасі у "Руху", який навряд чи втратить очки проти "Металурга", що ще більше ускладнює завдання "пивоварів" у боротьбі за підвищення у класі.

Крім Голікова, всі найсильніші гравці Іващенка готові зіграти проти лідера чемпіонату.

Орієнтовний склад Оболоні Бровара (3-4-3): Федорівський – Безуглий, Коваленко, Білий – Майданевич, Савченко, Валєєв, Мате – Мединський, Батальський, Гуськов.

"Інгульець" все ще не програвав після карантину, здобувши п'ять перемог у семи матчах і двічі зігравши внічию. Якщо вдома команда в ході чемпіонату втратила лише вісім очок із 39 можливих, то на виїзді вдвічі більше. При цьому петрівці пропустили лише десять м'ячів у 13 гостьових поєдинках.

Максим Ковальов тренується у загальній групі вже тиждень, але навряд чи тренерський штаб ризикне кинути його у горнило Першої ліги вже зараз. Найімовірніше, нинішній чемпіонат "Інгульець" дограє вже добре знайомою парою центральних захисників із Віталієм Павловим у резерві.

Олег Синегуб мав пошкодження в минулому матчі, тож ліворуч може зіграти Микола Квасний. Ілля Коваленко вийшов на заміну у поєдинку з "Чорноморцем" і одразу отримав жовту картку, яка означає для нього дискваліфікацію.
Орієнтовний склад Інгульця (4-2-3-1): Шуст – Балан, Семенко, Кучеренко, Квасний – Лупашко, Запорожець – Козак, Мішуренко, Бартулович – Сітчінава.

Цифри та факти
Воротарі команд, Назарій Федорівський та Богдан Шуст, пропустили лише по одному м'ячу в останніх чотирьох турах.
Після карантину "Оболонь Бровар" провела вдома чотири зустрічі, жодного разу не програвши. Але й виграти вдалося "пивоварам" лише одного разу.
У рамках Першої ліги це буде четверта гра цих команд на "Оболоні Арені". Досі тут "Інгульець" двічі програв і один раз, у минулому чемпіонаті, досяг результативної нічиєї (1:1).
Прогноз
Господарям потрібно грати на перемогу, але вони чудово розуміють, що відкритися проти "Інгульця" – значить програти. Тому чекаємо на звичну для "Оболоні Бровара" акуратну гру з ймовірним нічийним результатом. У всякому разі, "пивовари" програти не повинні, але й виграти їм буде тяжко.

Read 473 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha