Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 16 липня 2020 13:42

Десна – Олександрія. Анонс та прогноз на матч

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Матч, у якому боротися є за що лише одній стороні. Але це не гарантує їй легкого життя. "Олександрія" в цьому чемпіонаті вже не зрушить з 5-го місця, проте це не завадило їй в останніх двох турах зробити підніжку спершу "Зорі" (2:2), а потім і "Динамо" (2:2).

Підопічні Володимира Шарана забивали у всіх 7 матчах після рестарту – і це вагомий привід із ними не жартувати.
Жовто-чорних тягнуть вперед активні фланги – Лучкевич та Третьяков забили усі 4 останні голи команди в УПЛ. На місці фірмова щільність у середній зоні.
Хоча, звісно, "Десна" все одно фаворит. Як і "Олександрія", вона забивала у кожному матчі після рестарту сезону, причому 4 із 7 зустрічей виграла. На потік перемоги над командою Олександра Рябоконя поставив лише "Шахтар", але кого, скажіть, "Гірники" в УПЛ не б'ють? Одна "Зоря" абияк пручається, в інших не виходить нічого.
Також "Десна" чудово грає саме проти "Олександрії" - простакуватий, силовий стиль Володимира Шарана зручний для її варіативного нападу. Як результат, у поточному сезоні Чернігів уже тричі обігравав жовто-чорних із рахунками 3:0, 2:0 та 5:1.

Ну і не забуваємо про фактор мотивації – якщо "Олександрія" в останніх турах б'ється в основному за престиж (і це у неї добре виходить), то для "Десни" настав час Х. Чернігівська команда залишається в гонці за "срібло" УПЛ, що дає право виступити у кваліфікації Ліги чемпіонів. Наразі "Десна" відстає від "Динамо" на одне очко, а від "Зорі" - на два.
Зважаючи на те, що "Зоря" з "Динамо" завтра зіграють між собою, "Десна" у разі перемоги різко підвищує свої шанси якщо не на ЛЧ, то хоча б на пряме потрапляння до групи ЛЕ. Будьте впевнені, у Чернігові це розуміють, і вилізуть із шкіри геть, аби не допустити осічки.

Цифри та факти
Обидві команди забивали як мінімум по голу у кожному із семи турів після карантину
"Десна" виграла три попередні матчі проти "Олександрії" у поточному сезоні із загальним рахунком 10:1
Це буде 28 гра між командами в історії чемпіонатів України. Поки що у "Олександрії" 10 перемог, у "Десни" - 9
Лідер атак "Десни" Олександр Філіппов ще зберігає шанси стати найкращим бомбардиром сезону в УПЛ. Зараз у нього 16 м'ячів, у Жуніора Мораеса із "Шахтаря" - 20
В останніх 6 матчах і "Десни", і "Олександрії" в УПЛ проходила ставка "обидві заб'ють"

Орієнтовні склади
У "Десни" поза грою залишається хавбек ротації Олексій Гуцуляк. Також під питанням і вихід флангового півзахисника Владислава Калитвинцева. У "Олександрії" вже майже місяць не грає через пошкодження опорний хавбек Дмитро Гречишкін.
"Десна": Паст - Фаворов, Тамм, Гітченко, Конопля - Картушов, Домбровський, Огіря, Кузик - Будковський, Філіппов
"Олександрія": Паньків - Мірошниченко, Бабогло, Дубра, Вантух - Лучкевич, Банада, Гордієнко, Третьяков - Сітало, Безбородько

Прогноз на матч "Десна" - "Олександрія"
Тут напрошуються дві ставки. По-перше, перемога "Десни", якій це банально більше треба - її букмекери оцінюють у 1,65-1,7. По-друге, "обидві заб'ють" за 1,8-1,85.
Та й любителі ризику можуть спробувати скомбінувати ці дві ставки. Такий варіант букмекери пропонують із кефом близько 3,4.

Роман Сінчук Автор UA-Футбол
Read 686 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha