Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 11 липня 2020 10:25

Президент Інгульця може бути з тобою найкращим другом

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Капітан "Інгульця" Владислав Лупашко розповів про готовність команди до виступів в УПЛ, а також досить мальовничо описав президента клубу Олександра Поворознюка.

- "Інгульець" готовий грати в УПЛ?
– Ми у Кубку України успішно протистояли командам прем'єр-ліги. Але лише час покаже, наскільки ми готові до УПЛ. Ми хочемо, що тренер дуже хоче.
У команд, які піднімуться з першої ліги, буде лише тиждень між чемпіонатами. Не буде можливості якісно провести селекційну роботу та спаринги. А скільки буде паперової роботи – все відбуватиметься в авральному режимі. Але головне, потрапити туди по праву.
"Інгульець" довгий час розвивається. Мабуть, настав момент для наступного кроку. Сергій Рафаїлов висловлював думку, що ми маємо невелику аудиторію і нікому це не буде цікаво. Але така перебування українського футболу на даний момент, що дуже важлива фінансова стабільність. А її зараз можуть дати аграрії.
Ми могли б переїхати до Дніпра чи Кропивницького, але що це змінить? Ми – команда із села, але треба завойовувати свій авторитет та ринок. Наразі бренд "Інгульець" цікавий багатьом. Усі розуміють, що це команда, яка не грає на контори, ми не матимемо матчів з фіксованим результатом. У нас є характер, пристрасть, і ми битися з першої до останньої хвилини.
Багато що бере на себе президент. Його інтерв'ю розривають на цитати, адже він досить прямий. Комусь це подобається, комусь – ні. Найголовніше, що який він в інтерв'ю, такий він у житті. Адже багато президентів одягають маски, коли спілкуються із пресою. А у Олександра Поворознюка один образ. Як він сьогодні спілкується з вами у магазині, таким він буде завтра із президентом УАФ.
– Тут має бути якась історія про Олександра Поворознюка.
- Коли приходять нові футболісти, то тренерський штаб завжди каже: "Будьте спокійні". Траплялися випадки, коли гравець виходить у дебютному матчі і чує, м'яко кажучи, підказки від президента, то входить у стан, близький до непритомності. Тренер завжди попереджає про це і просить бути холоднокровним.
Коли звикаєш, то розумієш, що це просто емоційність. Сьогодні він може бути з тобою найкращим другом, завтра він тебе розірве за робочими моментами, а післязавтра обійме та поцілує.
ua-football.com

Read 401 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha