Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 30 травня 2020 20:18

Олександрія вийшла з карантину з перемогою

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

У першому післякарантинному матчі Української Прем'єр-Ліги , який проходив за перемінної погоди, коли сонечко змінювало зливу, ФК «Олександрія» приймав на власному полі луганську «Зорю».

Матч був дуже важливим з точки зору розподілу місць у верхній частині турнірної таблиці. Луганчани посідали другу і випереджали конкурентів на шість очок. Але підопічні Володимира Шарана двічі переграли луганчан цього сезону.
Та й ті, що луганчани мали змогу відірватися від київського «Динамо», яке завтра гратиме з беззаперечним лідером чемпіонату донецьким «Шахтарем», додавало інтриги.
Перший тайм звітного поєдинку пройшов за рівної боротьби. Вже на першій хвилині мали шанс відзначитись господарі. Класна атака правим флангом завершилася прострілом біля центру штрафної, але дві поспіль спроби гравців господарів поля не завершилися успіхом. Надалі кілька шансів відзначитися мали гості, але вразити ворота Юрія Паньківа так і не вдалося.
Гра проходила на досить високих швидкостях, де суперники ні в чому не поступалися один одному, небезпечні моменти постійно виникали. Але забити конкурентам до перерви так і не вдалося і суперники розійшлися світом – 0:0.
Володимир Шаран виставив атакуючий склад із двома креативними гравцями – Грицуком та Ковальцем – у складі. Та майже одразу після перерви наставник олександрійців замість Грицука, який був не дуже помітним, кинувши бій Євгена Банаду. І тут же Євген мав чудовий шанс вивести свою команду вперед. Та після кутового із між штрафною пробивши трохи вище поперечини.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
Згодом тієї ж таки Банада знову після корнера не потрапив як слід по м'ячу, і той став легкою добиччю голкіпера гостей Заурі Махарадзе. Далі воротар луганчан відбив потужний постріл Кирила Ковальця через межу штрафної. «Зоря» ж відповіла класним контрвипадом, коли після передачі лівого флангу у «рамку» не потрапив Дмитро Хомченовський. Після цього над КСК «Ніка» зійшла веселка.
І миттєво Євген Банада врятував свою команду після удару Кочергіна. У ці хвилини гості на якусь годину перехопили ініціативу. Тренерський штаб господарів випустив на поле замість Артема Сітало та Валерія Лучкевича Дениса Безбородька та Євгена Шастала. Гра загострилася. За коротку годину два попередження отримав Богдан Михайличенко, котрий залишив свою команду у меншості.

Читати також: Карпати йдуть на самоізоляцію через спалах коронавірусу
Та гості мали шанс вирвати победу, коли після швидкої контратаки із між штрафної пробивавши Леднєв. М'яч пройшов вище воріт. На останній хвилині основної години спочатку Євген Банада влучив у стійку після подачі зі штрафного. Згодом того ж таки Банаду підштовхнув у спину захисник гостей, і рефері Євген Арановський вказавши на «позначку». Після перегляду VAR арбітр таки назначив пенальті. Дмитро Гречишкін пробивши невідпорно і приніс своїй команді дуже важливу перемогу – 1:0.
CBN

Read 955 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha