Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

П'ятниця, 20 вересня 2019 09:20

Перший матч Олександрії у групі

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Перший матч Олександрії у групі uefa.com

Незважаючи на загалом справедливу поразку олександрійців, ми побачили, що наша команда здатна не битися, а грати проти серйозних конкурентів. За перший тайм у виконанні олександрійців було зовсім не соромно, але дуже прикро.

Хлопці Володимира Шарана зіграли сміливо, не закривалися, йшли вперед та відповідали атакою на атаку. Це була незвично смілива та хвацька "Олександрія". Але біда прийшла звідти, де на неї найменше чекали. Зазвичай надійний Юрій Паньків не встиг зреагувати на перший удар у ворота гостей. Але й тут українці не занепали духом, а відповіли найнебезпечнішим моментом. Але не пощастило. Але старе неписане футбольне правило ніхто не скасовував. І вже за мить у наші ворота залетів шалений гол. Примуси пробити екс-київського динамівця Мехмеді ще раз двадцять із цієї точки і при опорі, то навряд чи потрапив би. Але цього разу м'яч із фантастичної траєкторії опинився у сітці. І тут наші земляки знову-таки не опустили руки і продовжували контратакувати, ризикуючи та відкриваючи зони. Але на перерву суперники пішли з перевагою господарів у два м'ячі.

Читати: Динамівський прорив
У другому таймі гості продовжували дивувати. Підопічні Володимира Шарана наполегливо йшли вперед та намагалися комбінувати. Тим більше що на полі замість Олексія Довгого з'явився Кирило Ковалець. І наполегливість гостей принесла успіх. Після класної передачі Дмитра Гречишкіна дальню стійку класно замкнув Євген Банада. І тут гостям просто не вистачило досвіду і холоднокровності. Їм треба було заспокоїтись і остудити запал. Поки олександрійці перебували в ейфорії, господарі провели випад. І тут серія помилок призвела до третього вже вирішального голу. Не добігли праворуч, дозволили Мехмеді прострілити, а центрбеки не встигли накрити Брекало. Той вразив ближній кут зблизька. Тут уже Паньків був безсилий. Далі представники німецької Бундесліги вже холоднокровно контролювали ситуацію і цілком могли збільшити перевагу. Гості ж, які грали в дуже пристойному темпі, нарешті втомилися і сил на контратаки вже не було. На останніх хвилинах ми побачили звичну б'ючу, що стелилася в підкатах самовіддану, що б'ється за свій престиж "Олександрію". Але поступитися з великим рахунком команда Шарана точно не заслуговувала. І тут уже й Паньків показав свій клас. ТАК, "Вольфсбург" виграв на класі. Але олександрійці точно не виглядали хлопчиками для биття, показали характер і заслужили приємні слова за сміливість. Але суперники далі будуть не менш майстерні. І "Генк" і "Сент-Етьєн" команди тікають, атакують, комбінують. Поки що перша гра залишилася за бельгійцями - 3:2, хоча нічия була справедливішим підсумком.

Ліга Європи, група І. Перший тур. Вольфсбург, "Фольксваген Арена", 10112 глядачів

"Вольфсбург" – "Олександрія" 3:1

Голи: Арнольд 20, Мехмеді 24, Брекало 67 – Банада 66

Read 176 times Last modified on П'ятниця, 20 вересня 2019 09:27

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha