Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 29 серпня 2018 00:08

Поки що це рівень "Динамо"

Автор: 
Rate this item
(3 votes)
Поки що це рівень "Динамо" © Getty Images

Ми, звісно, розуміли, що шанси киян пройти такий «Аякс» невеликі. Але гра показала, що різниця в класі та майстерності навіть із «Аяксом» великі. Нульова нічия – це більше везіння, а не реальне співвідношення сил у київському поєдинку. Тепер потрібно продовжувати навчатися у Лізі Європи.

Таке враження, що гостям треба було забивати. І ось думаю, якби "Динамо" мало перевагу у два м'ячі, діяло б воно так само, як їхні сьогоднішні конкуренти . Перший тайм – це «атракціон небаченої щедрості» у виконанні гостей. Після активного початку кияни просто загубилися, а суперники робили із нашою обороною все, що хотіли. Опорна зона провалювалася, Супряга не знав: що робити і тут ми зрозуміли цінність Бесєдіна, а захисники часом просто дивилися футбол. Добре, скільки моментів створили гості – стільки й занапастили. Та й Бойко врятував. А ще арбітри кілька разів відверто помилились на користь гостей. Та й нереалізований пенальті не виглядав безперечним. І при цьому я нарахував п'ять, п'ять Карл! стопроцентних моментів біля наших воріт. Але гості не забили та корективи у киян напрошувалися.

Однак Хацкевич не став міняти «Втраченого» Супрягу і Кеджора, який постійно провалюється, а зняв лише Шепелєва, якого теж треба було міняти, і дав черговий шанс Гармашу. Це нічого не змінило. Агонія продовжилася, як і фарт, який зберігав якусь примарну інтригу. Але це нагадувало агонію. Кияни просто не готові грати на такому рівні. І це ж їхній «Аякс» пристойно так «возив». Страшно навіть було подумати, що було б, якщо конкуренти виявилися вищими за клас. А цього вечора чи не кожна атака голландців завершувалася ударом по воротах. Але м'яч за більш ніж 20-ти гольових моментів уперто не йшов у ворота «Динамо», в яких здорово діяв Бойко. А десь після 70-ї хвилини гості трошки зменшили оберти і у нас почали з'являтися невеликі шанси. Але стандарти успіху цього вечора не приносили, а чутки про лідерські якості Циганкова та Вербича на такому рівні виявилися надто перебільшеними. А Русина Хацкевич вирішив випустити лише наприкінці. У цей момент гравці голландської команди знову додали і знову почали марнувати гольові можливості. Це було щось. М'яч летів будь-куди тільки не у ворота господарів.

Але для того, щоб спрацювало неписане правило, треба було щось творити. А у «Динамо» всі атакуючі потуги закінчувалися, у найкращому разі, на підступах до штрафного майданчика. Загалом, приємні відгуки у «Динамо» у цій грі заслужив лише Бойко, а решті треба замислитися, щоб і в Лізі Європи нам не було ось так неприємно від почуття динамівського футбольного безсилля. А за цю нульову нічию точно потрібно в церкві поставити свічку. Тепер доведеться у Лізі чемпіонів обирати команду, за яку вболівати, бо за «Шахтар», ну ви знаєте… Так, до речі, канал «Футбол» виявився таки нефартовим, а може, «плюси» будуть за «Зорю».

Юрій Ілючек, SportРепортер

Read 487 times Last modified on Середа, 29 серпня 2018 00:17

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha