Print this page
Четвер, 14 червня 2018 21:27

На радість кокошникам

Автор: 
Rate this item
(3 votes)

Знаєте, як розпочався житньо цей чемпіонат світу з кокошників для Кріштіану Роналду та його партнерів, так і продовжився першим, абсолютно бездарним і незрозумілим з погляду гри матчем

Чи я чогось не розумію, чи не може команда, яка провалила всі поєдинки до чемпіонату світу, громити своїх конкурентів? Усі сміялися, що стартова гра чемпіонату світу, в якій зустрічалися дві найслабкі збірні турніру, стане жахливим розчаруванням. Але що так? І повірте, йдеться тут не про погане ставлення до збірної Росії, а про якість самої гри.

Ну спочатку про телеканал «Інтер», який чи то спеціально, чи демонстративно показав усю прелюдію до цього «шоу», вінцем якої став виступ ла.ла.ла. Ще раз змушений висловити своє величезне – Фе – керівництву Суспільного, яке злякавшись відповідальності, продало права на показ матчу чемпіонату світу «Інтеру». Ну хай тепер пожинають свої плоди з показом пуйла та його щасливої пики, з неадекватною реакцією коментаторів та з усім іншим. Ну та гаразд, це проблеми дивної реакції нашої держави на події, що відбуваються. Хоча залишаюся переконаним прихильником того, що світову першість показувати треба і шукати з цього свої вигоди.

Ну, наприклад, посміятися з сьогоднішнього післяматчевого інтерв'ю Станіслава Черчесова, який заявив, що грандіозна перемога над Саудівською Аравією чи не перший крок до тріумфу на світовому чемпіонаті. Хлопці, ви це бачили? Я навіть не хочу і не можу розповідати про перипетії цього «мега-протистояння». Таке враження, що шейху там щось занесли, на догоду царкові. Ну не може команда, яка до цього важко переходила центр поля в будь-яких матчах, відразу перетворитися. Ні, Головін – це футболіст гарного рівня. А Черишев скрізь пробував, але ніде не заграв, а тут вони були марадонами, місями, роналдами та пеле в одній особі. Ну і коли «супернепробивний» воротар Акінфєєв просто нудьгував, а старий і, абсолютно нікуди не встигаючий, старий захисник Ігнашевич виглядав непрохідним - це вже занадто. І ви коли-небудь чули такого, не можу підібрати слів, надійного опорника, як Гадзіло, ой Гадзінський, який не тільки вміло обороняється, а ще й голову свою вчасно підставив. Ну і ще, коли «залізобетонні» дзюби забивають першим торканням, щось із цим турніром поки не так. Не знаю, чи мені тільки здалося, але все це нагадувало поганий рівень української першої ліги, коли одна з команд точно знає: що буде тотал три? Ні, ну може ця російська збірна має якісь приховані резерви, але поки все це виглядало великим Шапіто.

Але головне, що інфантинам і з ними все сподобалося. Ви пам'ятаєте, щоб колись у матчі-відкриття мундіалю одна з команд «вантажила» іншій «п'ятерочку»? Я теж – ні. І дуже хочеться сподіватися, що перший млинець був грудкою. Бо коли на чемпіонат світу пробивалися справді, ну скажімо, 16 найсильніших збірних, то це був справді чемпіонат світу, а поки перший матч перетворює світовий футбольний форум на посміховисько, де одна команда мчить патамуша можуть «розстріляти», а в іншої і так все є і їй уже нічого не треба.

Росія - Саудівська Аравія - 5:0

Юрій Газинський, 12, Денис Черишев, 43, Артем Дзюба, 71, Денис Черишев, 90+1, Олександр Головін, 90+3

«Росія»: Ігор Акінфєєв, Ілля Кутєпов, Маріо Фігейро Фернандес, Сергій Ігнашевич, Олександр Головін, Олександр Самедов (Далер Кузяєв, 64), Алан Дзагоєв (Деніс Черишев, 23), Роман Зобнін, Юрій Газинський, Юрій Жирков, Фьо Артем Дзюба, 69)

«Саудівська Аравія»: Абдуллах аль-Майюф, Мухаммед аль-Брейк, Омар Хавсаві, Усама Хавсаві, Яссір аль-Шахрані, Салім аль-Дассарі, Салман Аль-Фарадж, Таїсір аль-Джассім, Абдуллах аль-Джассім, Абдуллах аль-Джассім ), Яхья аль-Шехрі, Мохаммад аль-Сахлаві (Муханнад Ассірі, 84)

Олександр Головін, 89. - Таїсир аль-Джассім, 90+2.

Арбітр: Нестор Пітана (Аргентина)

Удари (у ворота): 11 (8) - 6 (0)

Кутові: 5 - 2

Офсайди: 1 - 0.

Юрій Ілючек, «Спортрепортер»

Read 1091 times Last modified on Четвер, 14 червня 2018 21:36

Latest from SportРепортер

Related items

COMMENTS_LIST_HEADER  

Кировоградец
+3 #1 Кировоградец П'ятниця, 15 червня 2018
Какой-то глупый отчёт о матче.
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha