Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 20 лютого 2018 00:11

Дванадцятий день Олімпіади. Що на нас чекає?

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Мікст у біатлоні та лижне двоборство

У вівторок, 20 лютого, на Олімпійських іграх у Пхенчхані спортсмени змагатимуться у дев'яти видах програми та у п'яти з них розіграють медалі. Українці цього дня візьмуть участь у змішаній естафеті з біатлону та лижного двоборства.
Лижне двоборство. Початок о 12:00.
У лижному двоборстві (стрибки з великого трампліну та гонці на 10 км) візьме участь Віктор Пасічник. 14 лютого Пасічник брав участь у лижному двоборстві (стрибки з маленького трампліну та 10 км) і посів 30-е місце, поступившись переможцю перегонів німцю Еріку Френцелю дві хвилини 54 секунди. Сподіватимемося, на великому трампліні Віктору вдасться зайняти вище місце.
Біатлон. Змішана естафета. Старт 13:15.
У вівторок відбудеться мікст у біатлоні. У жінок два етапи по 6 км та два у чоловіків по 7,5. Як уже повідомляв Sport.ua, у складі збірної України втечуть Ірина Варвинець, Юлія Джима – у жінок та Артем Пріма та Дмитро Підручний – у чоловіків. На думку чемпіона світу 2007 у міксті шведа Карла-Юхана Бергмана, фаворитами перегонів є Норвегія та Німеччина. Можуть вистрілити і шведи, які на нинішній Олімпіаді вже піднесли кілька сюрпризів. Україна? Сподіватимемося, що нашим хлопцям та дівчатам вдасться відстрілятися без штрафних кіл.
Джерело: sport.ua
Фото: © Getty Images
Read 1112 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha