Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 23 жовтня 2017 17:54

Пам'яті друга

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Вже традиційно, з 2005 року, у Новгородці проводиться Кубок пам'яті Андрія Шпака.

Андрій брав активну участь у спортивній житті району, мав багато друзів і взагалі був дуже позитивним і цікавим людиною. Андрій добре грав, любивши футбол і спорт взагалі, любивши життя, але, як кажуть, одна гра різні долі ... коли результат не головне!

Кубок проходитиме у різних форматах, як один матч, так і бліц-турніри. Цього разу до нашого селища завітав „іменитий” суперник команда ветеранів із Новоукраїнки на чолі з головою громади Олександром Корінним. ФК „Новоукраїнка” дворазовий володар Кубку області серед ветеранів пам'яті Анатолія Кравченка, переможець Всеукраїнського турніру, що проводився у с. Джулинка (Вінницька область) у липні 2017 року. Футбол, як відомо, гра мільйонів, він єднає і дає позитивні емоції.

На початку зустрічі до учасників, гостей та глядачів із привітаннями звернулися: Новгородківський селищний голова Олександр Сириця, голова Новоукраїнської громади Олександр Корінний, колишній голова Новгородківської федерації футболу Володимир Топтун та батько Андрія Федір Шпак, який подякував усім за добру пам'ять про сина. А потім, після хвилини мовчання, розпочався футбольний матч. З перших хвилин імениті гості з Новоукраїнки доводили свій клас та досвід у змаганнях такого рівня. Про це свідчив і рахунок 0:2 на користь гостей (голі на рахунок Віталія Згамі, Руслана Дарабанова).

Та команда „Друзів О. Шпака” не збиралася поступатися і двома точними ударами з 11-ти метрової позначки Віталія Відібурі відновили рівновагу. А від коли справа дійшла до післяматчевих пенальті, то тут удача була на боці новгородківських футболістів. Блискуче зіграв воротар господарів Михайло Петрище, відбивши 2 м'ячі, він ще й забивши вирішальний гол. Тож перехідний Кубок залишився у Новгородці. Найкращими гравцями у новоукраїнців визнано Віталія Згаму, у господарів Михайла Петрище.

До речі, капитан команди, він же й голова громади Новоукраїнки, зазначивши високий рівень ветеранів Новгородки. Його здивувало те, що команда Новгородківщини не грає в обласній першості ветеранів. Адже, знаючи рівень суперників, наша команда була б у трійці найкращих. Тож, за підтримки у районі, футболісти з Новгородки, гадаю, ще собі покажуть.

Учасники протиборства, рідні Андрія Шпака висловлюють вдячність усім, хто допоміг організувати справжнє футбольне свято.

Ярослав Дуднік, спеціально для “СN”

Read 447 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha