Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 09 жовтня 2017 19:05

Золотий дубль "Фавориту"

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Фінальний поєдинок Кубка Новгородківського району з футболу між командами «Фаворит» та ФК «Вершино-Кам'янка» відбувся 30 вересня 2017 року.

Хоча привернувши увагу і викликавши інтерес великої кількості шанувальників футболу ще задовго до початку гри на центральному районному стадіоні .

Окремо відзначимо, що вже стало доброю традицією відвідування матчів місцевої команди «Фаворит» ветераном футболу Новгородківського району Кузьмою Миколайовичем Трояном. Ветеран спорту вже за місяць святкуватиме своє 90-річчя. Тому, за ініціативи голови НРФФ Євгена Захожого, за вагомий внесок у розвиток та популяризацію футболу на теренах Новгородківського району, Кузьма Миколайович був відзначений Подякою Кіровоградської обласної федерації футболу та Подякою від голови Новгородківської РДА та голови районної ради. Вітання майбутньому ювіляру висловивши і побажавши міцного здоров'я перший заступник голови Новгородківської РДА, гравець “Фавориту” Сергій Краснюк, який власним прикладом сприяє розвитку футболу в районі.

Щодо гри, то зазначимо, за останні два місяці команди зустрічалися вже втретє. Перед цим суперники вели очну боротьбу за перше місце біля районної першості. У чемпіонаті, до речі, переможцями стали гравці новгородківської команди. Отже, перед стартовим свистком було зрозуміло, що опоненти налаштовані лише на перемогу.

Сам поєдинок, як і очікувалося, виявився дуже цікавим та багатим на події. Хоча в першому таймі команди й діяли досить обережно, але все ж таки, захисники «Вершино-Кам'янки» допустили одну помилку, чим відразу ж скористався Сергій Білоніжка – 1:0.

Вже в середині іншого тайму суперники обмінялися ще забитими м'ячами. Андрій Чалій відзначився за ФК «Фаворит», а Василь Барабашов – за ФК «Вершино-Кам'янка».

А наприкінці основної години, коли вершино-кам'янці отримали право на кутовий удар, допомогти партнерам побіг і голкіпер команди Влад Восконян. Тільки не повторивши воротар долі Андреса Палопа або Євгена Боровика і не зумів забити. Натомість Андрій Чалій здійснив ривок на 60 метрів і досить легко вразив порожні ворота, встановивши залишковий рахунок гри – 3:1.

Вже під час нагородження команди отримали грамоти відповідних ступенів та футбольні м'ячі у подарунок. Лучшим игроком турниру було визнано Андрія Чалого. А команда-переможець здобула Кубок із рук голови НРФФ Євгена Захожого.

Красімір Бедросов, «Спортревю New»

Read 337 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha