Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 17 липня 2017 12:43

Набралися величезного досвіду

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
6 липня у Турції збірна Кіровоградської області завершила свої виступи у фінальній частині Кубка регіонів УЄФА.
У перших двох турах, як ми повідомляли у попередньому номері, збірна нашої області поступилася «Стамбулу» (0:3) та зіграла внічию з «Лісабоном» (3:3). В останньому протиборстві групового етапу українська команда, яка була сформована на базі молоді ФК «Інгулець», зустрічалася з хорватським «Загребом». Матч розпочався досить жваво. На четвертій хвилині, після подачі кутового, Олександр Петрук пробивав по воротах – голкіпер хорватську команду виручив. А за кілька хвилин той-таки Петрук, на жаль, отримав травму. Тож наставник нашої команди провів вимушену заміну. На 11-й хвилині Вадим Бурляй не скористався можливістю відкрити рахунок. У середині тайму команди обмінялися небезпечними моментами: Андрій Глущенко та Желько Штулець не потрапили у відвір воріт. А за пару хвилин голкіпер української команди Іван Крикнін парирував удар Марка Філіповича. На тридцятій хвилині зустрічі, після виконання стандартного положення, Олександр Боженко не поцілив у ворота суперника. А наприкінці першого тайму у грі збірної Кіровоградської області стався провал, що дозволило суперникам забити двічі.
В іншому таймі хорвати були налаштовані зберегти здобуту перевагу, а українці намагалися відігратися. На 50-й хвилині Владислав Горщинський, зі штрафного, перевіряв реакцію голкіпера суперників Ніколи Дурдека – вартовий воріт «Загреба» зіграв надійно. А на 75-й хвилині матчу Горщинський знову програв дуель голкіперу. За шість хвилин уже Іван Крикнін справився з ударом Віда Краячіча. Але потім Желько Штулець, із передачі Йосипа Мохача, забивши третій м'яч у наші ворота. На останній хвилині основної години зустрічі, з передачі Артема Сінчікова, Олександр Боженко забивши м'яч престижу. А за хвилину Від Краячіч встановив залишковий рахунок зустрічі – 4:1 на користь хорватської команди.
Слід зазначити, що «Загреб» вийшов до фіналу Кубка регіонів УЄФА, у якому 9 липня здолав переможця групи «Б» – ірландський «Регіон-2» зі рахунком 1:0 і став володарем європейського трофею.
Своїми враженнями від виступу збірної Кіровоградської області у фінальній частині Кубка регіонів УЄФА поділився її наставник Андрій Вікторович Кононенко:
- Третій день у Турції був досить складним у плані акліматизації. Ми припускалися невластивих помилок. Турецька команда на емоціях бачила найкращу свою гру на турнірі. Наступного суперника, португальців, добре розібрали і мали вигравати. Тричі вели на рахунку. За рахунок 3:2 мали стовідсоткову можливість забити та зробити вагому заявку на залишкову победу. «Загреб», який, зрештою, виграв трофей, з нами більше грав від оборони. Свої моменти ми не реалізували, а наприкінці тайму пропустили два м'ячі. Не зважаючи на вихід до фіналу, відзначу, що це був великий досвід як для мене, так і для футболістів. Вдячний хлопцям за самовіддану гру. Хочу відзначити, що президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк палко підтримував нас на всіх етапах і особливо в Турції. Дякуємо Олександру Григоровичу за створені чудові умови для підготовки команди під час перебування на фінальному турнірі”.
Ігор Сомов, спеціально для "Спортревю New"
Read 810 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha